Na zalihi

Ricinusovo ulje

14,50 

Obriši

Opis

Ricinusovo ulje je izvrsna panacea, odnosno prirodan lijek za brojna zdravstvena stanja. Uglavnom se koristi izvana, u obliku obloga. Ako ga koristite oralno, uzimajte vrlo male doze (1-2 žlice dnevno) jer je izuzetno jak laksativ i izaziva snažno čišćenje crijeva.

Ricinusovo ulje izvrstan je prirodni analgetik, ublažava bol. Umiruje nervni sustav i dubinski opušta organizam.

Izvrstan je za uravnoteženje Vata stanja. Jedan od Tanjinih učitelja, Michael Tierra, koristi Ricinusovo ulje za sva Vata stanja neravnoteže, posebice za ublažavanje boli, upala, konstipacije, artritisa, a također i za ublažavanje epilepsije, neuralgije, paralize, neuroze i svih drugih nervno mentalnih oboljenja, također i kod traume.

Što se tiče boli, ponajviše pomaže kod kronične boli, više nego kod akutne. Stoga je korisno u ublažavanju kronične boli u području zglobova, uključujući fibromialgiju i osteoartritis. 

Kod problema s cistama (grudi, jajnici…), miomima, čirevima, i ostalim izraslinama unutar tijela, preporučuju se svakodnevni oblozi od Ricinusovog ulja na mjesto na tijelu koje želimo harmonizirati. Idelano 2-3 x dnevno po 20 minuta, topli oblozi. Doprinosi ublažavanju i smirivanje varikoznih vena, natečenih limfnih čvorova, umiruje uvečanu jetru, gušteraču i lipome.

Nježna masaža Ricinusovoim uljem kod dojilja potiče laktaciju.

Ublažava menstrualne bolove, abdomenalnu bol i nelagode, te konstipaciju.

Ricinusovo ulje iznimno je blagotvorno za zdravlje kostiju i zglobova, mišića, vezivnog tkiva. 

Korisno je za zdravlje kože, rast kose i noktiju.

Dodatne informacije

Količina

1000 ml, 500 ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ricinusovo ulje”

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi