Opis

Svakome od nas tijekom godine je potrebna dodatna energizacija organizma. Za novi nalet energije preporučamo paket od dva ayurvedska preparata koja će dubinski obnoviti i energizirati cijeli naš organizam:

  • Shilajit Premium, 200 kapsula
  • Green Power, 150g

SHILAJIT PREMIUM – SNAŽNO DOPRINOSI ENERGIZIRANJU CIJELOG TIJELA

Tisućama godina u Ayurvedi se Shilajit koristi jer snažno doprinosi energiziranju cijelog tijela, ispunjavajući ga energijom do nevjerojatnih razina! U drevnoj Ayurvedi smatra se najboljim unositeljem energije i nutrijenata u ljudsko tijelo: potiče dotok kisika u stanice, te tako pomlađuje Um, Duh i Tijelo.

Budući da je Shilajit prepun minerala, potvrđen je njegov blagotvorni učinak na bubrege, urinarni trakt i reproduktivni sistem.

Prije 50 milijuna godina, Indijski kontinent sudario se s Azijom, te je formiran himalajski planinski lanac. Nastankom planina, nestajale su tropske šume i zbijale se između planinskih gromada. Zbijene šume postepeno postaju bogat izvor nutrijenata i minerala. I tako sada, svakog ljeta kada se zagriju planine, najcjenjeniji biljni lijek Indije doslovno curi iz te biomase i smole u visokim planinskim pukotinama.

Poznat kao Shilajit, ova smolasta biomasa, bogata nutrijentima, tisućama godina u Ayurvedi se smatra kao najbolji unositelj energije i nutrijenata u ljudsko tijelo. I moderna znanost nedavno je to potvrdila, ističući kako su minerali koji se nalaze u Shilajitu, glavne tvari za proizvodnju energije unutar stanice.

Ayurveda smatra da Shilajit potiče dubinsku obnovu svake naše stanice pa tako i cijelog organizma, te izaziva proizvodnju energije u ljudskom tijelu. U jednom istraživanju, sudionici su popili samo 200mg Shilajita svaki dan, 15 dana za redom i energija u njihovom tijelu nakon intenzivne tjelovježbe bila je potpuno jednaka energiji kakvu su imali na početku tjelovježbe!

Nedavne studije potvrđuju kako Shilajit provodi energiju i nutrijente u stanice ljudskog tijela do nevjerojatnih razina.

Više o Shalijatu Premium OVDJE.

 

GREEN POWER – ZELENA SNAGA ZA ZDRAVLJE I VITALNOST

Green Power je mješavina najkvalitetnijih, organskih zelenih prahova koji organizmu daju snagu, zdravlje i vitalnost: ječmene i pšenične trave, spiruline, tulsia, haritakija i amalakija. Preporučujemo umješati u smoothije, u svježi voćni sok ili sok od povrća.

Idealan je nutritivni dodatak prehrani za sportaše, učenike, studente, zaposlene i sve koji si žele na zdrav način ojačati, a istovremeno i pročistiti organizam, smiriti i razbistriti um. Green Power, osim što djeluje na tjelesnu snagu i vitalnost, također i jača fokus, osigurava zdravu memoriju i koncentraciju, te nas drži budnima da se ne uspavamo tijekom dana.

Sastav: Ječmena trava, pšenična trava, spirulina, tulsi, haritaki, amalaki.

Više o Green Power Premium OVDJE.

 

AyuGarden preparate šaljemo GLS dostavnom službom. Isporuka u roku 1-3 radna dana od narudžbe. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 49 Eura.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Paket za energiziranje organizma”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi