Na zalihi

Hidrolat Smilje BIO Florihana

13,95 

Obriši

Opis

KOD HEMATOMA, REGENERACIJA KOŽE, POSPJEŠUJE CIRKULACIJU, OŽILJCI, KOD PODOČNJAKA

Koristi se kod hematoma (masnica), ima blagi analgetički učinak. Djeluje protuupalno, blagotvoran je za oštećenu kožu, pojačava mikrocirkulaciju kože. Umanjuje podočnjake.

Florihana hidrolat Smilja ili cvjetna vodica (Helichrysum italicum) je bez konzervansa, 100% prirodan i čist. Certificirano organski (USDA, JAS, Ecocert), ovaj hidrolat se destilira iz cvjetova. Biljka se uzgaja u Francuskoj (Korzika).
Tonizira i umiruje

Količina: 200ml i 1000 ml

 

Botanički naziv:  Helichrysum italicum

Način uzgoja: divlji rast

Način dobivanja: destilacija vodenom parom

Dio biljke: cvjetni vrhovi

Zemlja porijekla: Francuska;

Zemlja proizvodnje: Francuska

Djelovanje: Djeluje protiv hematoma (masnica), ima blagi analgetički učinak. Djeluje protuupalno, zacjeljuje rane i oštećenu kožu, pojačava mikrocirkulaciju kože. Umanjuje podočnjake.

Od grčkog “helios” što znači sunce i “chyrsos”, zlato, smilje je biljka koja voli sunce i toplinu i može se naći diljem mediteranskog bazena. Rijetka i dragocjena, ukrasna i aromatična, odlikuje se srebrnastim lišćem s malim zlatnožutim cvjetovima za koje se zna da nikada ne uvenu, otuda i njegov nadimak “besmrtni”.

S toplim i okrepljujućim aromama, hidrolat Smilja poznat je po svojim učincima čišćenja, toniranja i revitalizacije, kao i po svom umirujućem i protuupalnom djelovanju. Pospješujući cirkulaciju, može se upotrebljavati u slučaju umornih nogu ili za smanjenje podočnjaka ili natečenosti ispod očiju. Kozmetički, pomaže u čišćenju, toniranju i obnavljanju kože te umiruje moguće iritacije.

• Glavna svojstva: Tonik, revitalizira, umiruje, protuupalno, pročišćava, potiče cirkulaciju.

• U kozmetičkom smislu idealno za kožu sklonu crvenilu, nadraženu, atopičnu, bez sjaja, masnu ili zrelu kožu.

S visokim omjerom ekstrakcije, Florihana hidrosoli sadrže visoku razinu aromatskih molekula.

Dodatne informacije

Količina

1000 ml (1 litra), 200 ml

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi