Na zalihi

Hidrolat geranij BIO 200ml Florihana

16,95 

Opis

ZA SVE TIPOVE KOŽE, ZA MASNU KOŽU SKLONU AKNAMA, ZA VLAŽENJE KOŽE

Hidrolat geranija izvrstan je za njegu svih tipova kože ali se najčešće koristi kod masne kože sklone aknama. Koži vraća vlagu i pokazuje protuupalno djelovanje.

Zaustavlja sitna krvarenja.

Količina: 200ml

Florihanin hidrolat geranija ili cvjetna voda (Pelargonium graveolens) je bez konzervansa, 100% prirodan i čist. Certificirano organski (USDA, JAS, Ecocert), ovaj hidrolat se destilira iz cvjetnih vrhova.  Pročišćava i regenerira. Ovaj organski hidrolat klasificira se u Francuskoj kao prirodna aroma (jestiva).

Botanički naziv:  Pelargonium graveolens

Način uzgoja: organski uzgoj

Način dobivanja: destilacija vodenom parom

Dio biljke: biljka u cvatu
Podrijetlom iz Južne Afrike, slatki mirisni geranij (Pelargonium graveolens) odgovara grmu s intenzivnim mirisom koji podsjeća na mješavinu ruže i citrusa. Uzgajana stoljećima zbog svog karakterističnog mirisa, ova biljka s malim ružičastim cvjetovima skupljenim u buket cijenjena je i zbog svoje ukrasne kvalitete. Ime joj potječe od grčke riječi pelargos, što znači roda, aludirajući na oblik plodova koji su slični kljunu ove ptice. U terapeutskom smislu, geranij je također poznata po svojim višestrukim svojstvima, posebno baktericidnim i regenerirajućim. Sa svježim, slatkim i cvjetnim mirisom, hidrolat geranija također ima mnoge prednosti. Ovaj prirodni tonik uglavnom je poznat po svojim osvježavajućim, pročišćavajućim, balansirajućim, umirujućim i regenerirajućim svojstvima. U Francuskoj se koristiti u kuhanju, ugodno oplemeni deserte, sorbete, napitke ili salate posebno od crvenog ili citrusnog voća. Kozmetički, doprinosi pročišćavanju, balansiranju i toniranju kože.

  • Glavna svojstva: Tonik, umiruje, uravnotežuje, osvježava, pročišćava, regenerira.
  •  Idealno za osjetljivu, nadraženu, bez sjaja ili masnu kožu, kao i za masnu kosu u kozmetičkom smislu. S visokim omjerom ekstrakcije, Florihanini hidrolati sadrže visoku razinu aromatskih molekula.

Djelovanje: Hidrolat geranija izvrstan je za njegu svih tipova kože ali se najčešće koristi kod masne kože sklone aknama. Koži vraća vlagu i pokazuje protuupalno djelovanje.

Dodatne informacije

Količina

1000 ml (1 litra), 200 ml

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi