Na zalihi

Hidrolat ružmarin verbenon BIO Florihana

13,95 

Obriši

Opis

ZA MIJEŠANU KOŽU, ZA AKNE, ZA SVE TIPOVE KOŽE, ZA REGENERACIJU KOŽE

Dobro djeluje kod tretmana akni, koristi se za miješanu kožu. Ima prekrasan svjež miris i nježniji je od eteričnog ulja. Čisti kožu i sprječava opadanje kose.

Naš hidrolat ružmarina verbenona ili cvjetna voda (Rosmarinus officinalis) je bez konzervansa, 100% prirodan i čist. Certificirano organski (USDA, JAS, Ecocert), ovaj hidrolat se destilira iz cvjetnih vrhova. Pročišćava i daje energiju. Ovaj organski hidrolat klasificira se kao prirodna aroma u Francuskoj.

Botanički naziv:  Rosmarinus officinalis

Način uzgoja: divlji rast

Način dobivanja: destilacija vodenom parom

Dio biljke: cvijetni vrhovi

Karakterističan za mediteransku regiju, ružmarin Verbenone vrlo je aromatičan grm koji se danas široko uzgaja. Povijesno cijenjena zbog svojih terapeutskih svojstava, uglavnom pročišćavajućih, regulirajućih i stimulirajućih, također se u Francuskoj često koristi u kuhanju zbog svog ugodnog mirisa na kamfor. Jednako aromatičan, hidrolat ružmarina verbenona uglavnom je poznat po svojim pročišćavajućim, stimulirajućim i detoksikacijskim vrlinama, čime potiče proces probave. U kulinarstvu u Francuskoj svojim osvježavajućim i blago pikantnim okusom oplemenit će slana jela kao što su juhe, punjeno povrće, ratatouille ili umaci. U kozmetičkom smislu, hidrolat ružmarina verbenona pomaže u pročišćavanju i toniranju kože i kose.

  • Glavna svojstva: pročišćavanje, detoksikacija, energiziranje, stimuliranje, osnaživanje.
  • Može se koristiti  za tonik za lice, maska za lice, u izradi dezodoransa
  • Idealno za mješovitu, masnu ili kožu bez sjaja, kao i za krhku ili masnu kosu u kozmetičkom smislu. S visokim omjerom ekstrakcije, Florihana hidrolati sadrže visoku razinu aromatskih molekula.
  • Koristi se u čišćenju organizma jer potiče probavu, regulira tjelesnu težinu i pomaže kod zadržavanja vode

Djelovanje: Dobro djeluje za tretman akni, koristi se za miješanu kožu.

Dodatne informacije

Količina

1000 ml (1 litra), 200 ml

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi