Akcija!
Na zalihi

Chai & Coffee Time

25,74  22,00 

Obriši
Najniža cijena: N/A

Opis

Uživajte u svim čarima zime… bilo da odmarate u toplome domu ili ste u pokretu, AyuGarden napitci će vas okrijepiti, ugrijati i podići raspoloženje. Masala Chai će probuditi sva vaša čula, dok će biljna kava iznenađenja biti dostojna, zdrava zamjena za klasičnu kavu. Za potpuni osjećaj ugode, opuštanja i dobrog raspoloženja nanesite mirisnu emulziju Sreća na zapešća i vrat.

 

Paket Optimum sadrži:

  • Chai Masala, 150 g
  • Biljnu kavu iznenađenja, 150 g

 

Paket Premium sadrži:

  • Chai Masala, 150 g
  • Biljnu kavu iznenađenja, 150 g
  • Mirisnu emulziju Sreća, 10 ml

 

AyuGarden Masala Chai

AyuGarden Masala Chai izuzetno je ukusan napitak, s bogatom tradicijom u Indiji i na Istoku. Mješavina je to aromatičnih začina – Đumbir, Korijander, Cimet, Crni Papar, Kardamom i Klinčić, koji se preliju vrelom vodom i vrućim mlijekom (može i biljno). Preporučujemo u Chai dodati i žlicu meda, ili nekog drugog zaslađivača. 

Omiljen i izuzetno ukusan napitak na Istoku već stotinama godina, “Chai” na Hindiu znači “Čaj”.

AyuGarden Masala Chai – Šalica zdravlja za svaki dan!

Više OVDJE.

 

AyuGarden biljna kava iznenađenja

AyuGarden ayurvedske biljne kave ne sadrže kofein. Znamo da kofein stvara ovisnost i izuzetno zakiseljuje organizam, što je potencijalna platforma za mnoge mikroorganizme i bolesti. AyuGarden biljne kave ne utječu na kiselost organizma, ne sadrže kofein, niti dodatne šećere i pojačivače okusa. Mješavina je to cikorije i probranih ayurvedskih biljaka. Bogat i pun okus cikorije poznata je zamjena za kavu. Uživajte u zdravoj, opuštajućoj kavi!

Više OVDJE.

 

Roll on mirisna emulzija Sreća

Roll on mirisne emulzije s posebnim značenjem namjenjene su da se nose u torbi i svuda sa sobom. Kada zatrebaju, neka su uvijek pri ruci… Da promjene raspoloženje, podignu energiju i harmoniziraju frekvenciju. U nama i oko nas. Sva bit Ayurvede i jest stvoriti harmoniju u nama i oko nas, kako bi imali idealne uvijete za ostvarenje svog punog potencijala.

Sadrži čista eterična ulja: Crvene mandarine, Slatke naranče, Grejpa, Lavande i Indijskog tamjanovca u organskom ulju jojobe.

Više OVDJE.

Dodatne informacije

Opcije

Paket Optimum (Chai Masala + Biljna kava iznenađenja), Paket Premium (Chai Masala+Biljna kava iznenađenja+emulzija Sreća)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Chai & Coffee Time”

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi