CategoriesBlog

Uvijek spreman uz AyuGarden!

sensual couple hugging and kissing in stone fruit bath

Muška spremnost i potencija… Tema o kojoj muškarci nerado govore, a masovno danas imaju problema sa smanjenom seksualnom željom, erekcijskom disfunkcijom, preuranjenom ejakulacijom, impotencijom. Kod mnogih su već i kronični. U velikom nam se broju javljaju supruge, djevojke, prijateljice, u potrazi za rješenjem problema njihovih partnera. Sve otvorenije javljaju nam se i muškarci tražeći rješenje. I to u dobi između 30-55 godina.

Priče imaju zajedničku poveznicu – osobni problemi. Previše obveza, stresa, manjak prisnosti sa partnericom… A onda kad treba – ide slabo ili nikako. Muškoj prirodi, i sami govore, snažan je to udarac na samopouzdanje u svim sferama života. Specifično ukoliko je riječ i o planiranju trudnoće.

U takvim slučajevima preporučujemo provjereno dobitnu kombinaciju AyuMen i Shilajit. U duhu Ayurvede smo u proizvodu AyuMen povezali najcjenjenije ayurvedske biljke za muško zdravlje. One koje su od davnina poznati saveznici jakoj muškoj potenciji i libidu: Gokshura, Ashwagandha, Vidari Kanda, Sladić, Guggulu, Pippali. Kada im pridoda i prirodna energetska „bomba“ – Shilajit, učinci ne bi trebali izostati. Naše su povratne informacije korisnika i njihovih partnerica – odlične.

Ayurvedske su biljke od neizmjerne pomoći, no, u život valja uvesti i druge promjene. Već općepoznate, zdrave navike koje uključuju i dnevno vrijeme odmora, balansirane obroke, tjelesnu aktivnost, boravak u prirodi, tehnike opuštanja…  Uz to, na temu seksa, i Ayurveda govori i o važnosti poboljšanja kvalitete odnosa, usredotočavanju na predigru, kvalitetnom spavanju, upravljanju tjeskobom…

Drevna riznica u sebi nosi puno recepata i za muško zdravlje koji uključuju ayurvedske masaže, tretmane detoksifikacije, kupke, specifičnu prehranu… Za balansiranje sve tri doše u muškom tijelu (Vata, Pitta, Kapha) što rezultira i jakom libidu muškarca, zdravim i jakim spermijima. Specifično je važno potaknuti protok energije i kroz zdjelicu, čistiti prvu i drugu čakru od začepljenja i toksina – prvenstveno balansirati Kapha došu, potaknuti zdrav protok svih tjelesnih tekućina. Ayurvedskim riječnikom, ujedno osnažiti vatru Pitte gdje je potrebno. Određenim ayurvedskim biljkama i to je moguće…

Piše: Eleonora Dukovac, savjetnica u AyuGardenu

Odgovori