CategoriesBlog

Snaga namjere: kreirajmo si Novu godinu po svom

defocused image of lights

Neki od nas jako dobro znaju što žele, neki i ne. U svakom slučaju, sigurno ste svjedočili situacijama u kojima se baš dogodi onako kako ste zamišljali ili onako čega ste se bojali…  Što to znači? Prvi zakon Magije kaže: Misao stvara! Neopisivo je važno biti svjesnima svojih misli. Puštati da prođu one negativnog naboja (tu spadaju sve misli pune brige i strahova, zavisti, ljubomore…), a njegovati dobronamjerne, kreativne, pune ljubavi.

Zadnjih je godina bilo dosta govora i prezentirane su tehnike koje govore o moći manifestiranja. Sve one govore o snazi namjere. Naša motivacija i odlučnost u postizanju namjere su izuzetno važni. Namjera je nošena krilima misli, za koje je bitno da u sebi nose jasnoću i fokus u odnosu na našu želju, odnosno željeni ishod. Mislima također kreiramo vizualizaciju, sliku ili slike. Što je više detalja u njima, lakše se povezujemo s tom slikom i doživljavamo je stvarnom te stvaramo emotivni naboj; također jedan od bitnih sastojaka za uspješnost realizacije naše namjere. Opetovano ponavljanje naše namjere, kroz vizualizaciju i osjećanje emotivnog naboja vode nas ka manifestaciji.

Pa hajd’mo onda u tišini pogledati u svoju nutrinu, vidjeti što je to što uistinu želimo..?   Na materijalnoj, pojavnoj razini ali i na unutarnjoj. Jeli to više novaca, više uspjeha u poslu, ljubavni odnos, novi auto, zdravlje…. Više mira, unutarnje tišine, jasnoće, radosti, zadovoljstva, zahvalnosti…?

Neka proces kreiranja bude svjesno, radosno i duboko iskustvo. Odvojite vrijeme i prostor za to, napravite si atmosferu za kvalitetnu duboku kreaciju, vizualizaciju, manifestaciju, uz mirisne štapiće, cvijeće i svete predmete, slike (ili vision bord) koji će vas podsjećati i usmjeravati.

Što god da je, vodimo se univerzalnim načelima dobrohotnosti, dakle da naša želja ne ugrozi drugoga. Podrška duhovnom rastu i razvoju, širenju svijesti i postizanju unutarnjeg mira nalazi se u biljci TULSI (sveti bosiljak). Slične kvalitete nosi i BRAHMI. Stoga su upravo to naše preporuke za podršku u ovom svetom procesu.

Ne zaboravite, pri svjesnom manifestiranju slijedimo korake:

Snaga namjere – misao – vizualizacija – emocija + ponavljanje = Manifestacija! (događaj)

Moja osobna želja reflektira se u mantri:

„Lokah Samasta, Sukhino Bhavantu“ – „Neka sva bića svih svjetova budu sretna“

Svako dobro svima <3

Piše: Kristina Panić savjetnica u AyuGardenu

Ukoliko želiš saznati više o Ayurvedi, pozivam Te da se pridružiš Ciklusu ayurvedskih webinara za harmoničan, sretan i uravnotežen Život; svi detalji i prijava ovdje.