Akcija!
Na zalihi

Zubić vila – prirodna zubna pasta

7,50  6,50 

Obriši
Najniža cijena: N/A

Opis

Pasta za zube Zubić vila na bazi zelene gline za odrasle, odnosno bijele gline za djecu, potpuno je prirodan način oralne higijene, a rezultat su zdravi i bijeli zubi.

Zelena pasta prilagođenija je za odrasle i ima snažniji miris, dok bijelu pastu obožavaju klinci, a dolazi s djeci najdražim mirisima. I nije nikakav problem ako ju pojedu 🙂

Paste dolaze u posudici ili tubici. Tubicu možete koristiti mnogo puta, samo skinete čep, operete ju i napunite novom pastom, i ona je opet spremna za korištenje! Izuzetno je izdržljiva i jednostavna za korištenje, a djeci vrlo zabavna s pumpicom na vrhu. Tako možete dugo imati jednu tubicu, samo ju nadopunjujete s pastom iz posudice.

Pastu iz posudice, iz higijenskih razloga, uvijek vadite čistim štapićem (najbolji je kineski štapić), nemojte četkicu stavljati direktno u posudicu s pastom.

Upute za korištenje posudice: Pastu nanesite na četkicu drvenom/keramičkom žličicom ili štapićem. Ne koristite metal u dodiru s pastom (baza paste je glina, a ona na sebe veže teške metale).

Sastav: Zelena ili bijela glina, soda bikarbona, himalajska sol, biljni glicerin, ljekovite biljke i eterična ulja.

Količina posudice: 70 ml i 150 ml

Količina tubica: 80 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

Zelena pasta za odrasle u posudici 50 ml, Zelena pasta za odrasle u posudici 150 ml, Zelena pasta za odrasle u tubici 80 ml, Bijela pasta za djecu u posudici 50 ml, Bijela pasta za djecu u posudici 150 ml, Bijela pasta za djecu u tubici 80 ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zubić vila – prirodna zubna pasta”

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi