Akcija!
Dostupno

Zubić vila – prirodna zubna pasta

40,00 kn 35,00 kn

40,00 kn 35,00 kn
Obriši

Opis

Pasta za zube Zubić vila na bazi zelene gline za odrasle, odnosno bijele gline za djecu, potpuno je prirodan način oralne higijene, a rezultat su zdravi i bijeli zubi.

Zelena pasta prilagođenija je za odrasle i ima snažniji miris, dok bijelu pastu obožavaju klinci, a dolazi s djeci najdražim mirisima. I nije nikakav problem ako ju pojedu 🙂

Paste dolaze u staklenci ili tubici. Tubicu možete koristiti mnogo puta, samo skinete čep, operete ju i napunite novom pastom, i ona je opet spremna za korištenje! Izuzetno je izdržljiva i jednostavna za korištenje, a djeci vrlo zabavna s pumpicom na vrhu. Tako možete dugo imati jednu tubicu, samo ju nadopunjujete s pastom iz staklenke.

Pastu iz staklenke, iz higijenskih razloga, uvijek vadite čistim štapićem (najbolji je kineski štapić), nemojte četkicu stavljati direktno u staklenku s pastom.

Upute za korištenje staklenke: Pastu nanesite na četkicu drvenom/keramičkom žličicom ili štapićem. Ne koristite metal u dodiru s pastom (baza paste je glina, a ona na sebe veže teške metale).

Sastav: Zelena ili bijela glina, soda bikarbona, himalajska sol, biljni glicerin, ljekovite biljke i eterična ulja.

Količina staklenka: 70 ml

Količina tubica: 80 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

Zelena pasta za odrasle u staklenci 50 ml, Zelena pasta za odrasle u staklenci 150 ml, Zelena pasta za odrasle u tubici 80 ml, Bijela pasta za djecu u staklenci 50 ml, Bijela pasta za djecu u staklenci 150 ml, Bijela pasta za djecu u tubici 80 ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zubić vila – prirodna zubna pasta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.