Na zalihi

Kantarion macerat u maslinovom ulju 100 ml Florihana

22,90 

Opis

POMAŽE MIŠIĆIMA I ZGLOBOVIMA, KOD OPEKLINA, CRVENILA, ZA OPUŠTAJUĆE MASAŽE

Izvrstan je za zacjeljivanje rana, infekcija kože, nagnječenja i opeklina. Koristi se i kod virusnih infekcija poput HPV-a i herpes virusa.

Od davnina poznata po svojim moćnim umirujućim svojstvima, gospina trava je višegodišnja zeljasta biljka jarko žutih cvjetova, česta u Europi, a posebno voli suha i sunčana područja. Obično se bere tijekom ljeta, a ime je dobila po blagdanu svetog Ivana koji se održava 24. lipnja. Ova se biljka također smatrala čarobnom u srednjem vijeku legendom o tjeranju zlih duhova. Macerirano ulje gospine trave poznato je i po svom umirujućem i protuupalnom djelovanju. Njegova primjena ublažava opekline od sunca ili crvenilo kože, ali i pomaže mišićima i zglobovima. Koriste ga sportaši i sportski entuzijasti te ovo ulje predstavlja izvrsnu bazu za opuštajuće masaže.

Florihanino macerirano ulje gospine trave (Hypericum perforatum) je certificirano organsko (Cosmos Organic) i 100% prirodno. Ovaj proizvod se dobiva maceracijom cvjetova u organskom maslinovom ulju. Umiruje i obnavlja kožu. Nanesite na potrebne dijelove tijela, nježno umasiravajući.

Sastojci : ULJE SJEMENA OLEA EUROPAEA*, EKSTRAKT CVIJETA HYPERICUM PERFORATUM*, TOKOFEROL.
*Sastojci iz organskog uzgoja

Botanički naziv:  Hypericum perforatum

Način uzgoja: organski uzgoj

Način dobivanja: maceracija u u organskom hladno prešanom ekstra djevičanskom maslinovom ulju

Dio biljke: cvjetni vrhovi

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi