Na zalihi

Hidrolat Kamilica rimska BIO 200 ml Florihana

14,95 

Opis

KOD OSJETLJIVE KOŽE, KOD UPALE OČIJU, ZA BEBE, KOD ALERGIJA

Koristi se u tretmanu alergijskih bolesti, te za osjetljivu kožu sklonu upalama. Kao oblog za oči se primjenjuje kod alergijskog konjunktivitisa.

Količina: 200ml

Florihana hidrolat rimske kamilice ili cvjetna vodica (Chamaemelum nobile) je bez konzervansa, 100% prirodan i čist. Certificirano organski (USDA, JAS, Ecocert), ovaj hidrolat se destilira iz cvjetova. Biljka se uzgaja u Francuskoj.
Smiruje i pročišćava.

Ovaj organski hidrolat klasificira se u Francuskoj kao prirodna aroma (jestiva).

Rimska kamilica je mala višegodišnja aromatična biljka s bijelim cvjetovima koji okružuju žuto srce. Često se nalazi u Europi, rimska kamilica tradicionalno se koristi od davnina zbog svojih umirujućih i protuupalnih svojstava.

Proizveden iz cvjetova biljke, hidrolat rimske kamilice slatkog mirisa meda jednako je poznat po svojim umirujućim, pročišćavajućim i toničnim svojstvima, pružajući istinski osjećaj ugode. Osobito se preporučuje za opuštanje navečer. Kozmetički gledano, ovaj hidrolat je poznat po tome što čisti, umiruje i tonizira kožu.

• Glavna svojstva: Pročišćavajuće, umirujuće, protuupalno, regenerirajuće, tonizirajuće

• Idealno za nježne ili osjetljive tipove kože u kozmetičkom smislu.

S visokim omjerom ekstrakcije, naši hidrolati sadrže visoku razinu aromatskih molekula. Kako biste saznali više o Florihaninoj proizvodnji i uvjetima unutarnjeg skladištenja, pogledajte karticu “TEHNIČKI DOKUMENTI” u našim listovima proizvoda.

Botanički naziv:  Chamaemelum nobile 

Način uzgoja: organski uzgoj

Način dobivanja: destilacija vodenom parom

Dio biljke: cvijet

Zemlja porijekla: Francuska;

Zemlja proizvodnje: Francuska

Djelovanje: Koristi se u tretmanu alergijskih bolesti, te za osjetljivu kožu sklonu upalama. Kao oblog za oči se primjenjuje kod alergijskog konjunktivitisa.

Dodatne informacije

Količina

1000 ml (1 litra), 200 ml

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi