Na zalihi

Hidrolat Bušin BIO Florihana

15,95 

Obriši

Opis

IDEALNO ZA NJEŽNU, OSJETLJIVU, NEPRAVILNOSTIMA SKLONU, BEZ SJAJA ILI ZRELU KOŽU

Hidrolat Bušina ili cvjetna voda (Cistus ladaniferus) je bez konzervansa, 100% prirodna i čista. Certificirano organski (USDA, JAS, Ecocert), ovaj hidrolat se destilira iz grana. Ova biljka se uzgaja u Španjolskoj.
Pročišćava i balansira

Ovaj organski hidrolat se u Francuskoj klasificira se kao prirodna aroma (jestiva).

Količina: 200ml i 1000 ml

 • Iz mediteranske regije, Labdanum ili “gum rockrose” je grm s vrlo mirisnim bijelim cvjetovima koji okružuju ljubičasto srce. Zbog svog mirisa jantara ova se biljka još od antike koristila  u parfumeriji kao i u terapeutske svrhe zbog svojih ljekovitih djelovanja.Zahvaljujući drvenastim notama, hidrolat Bušina jednako je cijenjen zbog svojih pročišćavajućih, balansirajućih – umirujućih i stimulirajućih – i regenerirajućih učinaka. Kozmetički gledano, njegova će uporaba pomoći u učvršćivanju i pročišćavanju kože, usporiti proces starenja te umiriti nježnu i/ili osjetljivu kožu.
  • Glavna svojstva: pročišćavajuća, balansirajuća, stimulirajuća i umirujuća, regenerirajuća.
  • Idealno za nježnu, osjetljivu, nepravilnostima sklonu, bez sjaja ili zrelu kožu u kozmetičkom smislu.

  S visokim omjerom ekstrakcije, naši hidrosoli sadrže visoku razinu aromatskih molekula. Kako biste saznali više o Florihana proizvodnji i uvjetima unutarnjeg skladištenja, pogledajte karticu “TEHNIČKA DOKUMENTACIJA” proizvoda.

  UPOTREBA

  • Idealno za nježnu, osjetljivu, nepravilnostima sklonu, bez sjaja ili zrelu kožu u kozmetičkom smislu.

  • Budite oprezni: hidrolati su osjetljivi proizvodi s ograničenim rokom trajanja.

  • Upute o roku trajanja i čuvanju: Nakon otvaranja bočice preoruča se potrošiti u roku 2 do 3 mjeseca. Čuvati na hladnom i suhom mjestu, daleko od svjetlosti. Preporučujemo da ih čuvate u hladnjaku.

  MJEŠAVINE

  Kako bi dodatno povećao svoje prednosti, organski hidrolat Bušina se vrlo dobro miješa s drugim organskim biljnim uljima i hidrolatima s sličnim svojstvima, kao što su:

  • biljna ulja pšeničnih klica, sjemenki šipka ili kamelije.

  • Hidrolat lavande Vera ili čajevca.

Dodatne informacije

Količina

1000 ml (1 litra), 200 ml

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi