Na zalihi

Hidrolat Mirta BIO 200 ml Florihana

14,95 

Opis

ZA OČI, ZA ALERGIJE, ZA CIRKULACIJU U KOŽI

Koristi se u tretmanu alergijskog i infektivnog konjunktivitisa, u obliku obloga za oči. Potiče cirkulaciju u koži.

Količina: 200ml

Florihana hidrolat Mirte ili cvjetna voda (Myrtus communis) je bez konzervansa, 100% prirodna i čista. Certificirano organski (USDA, JAS, Ecocert), ovaj hidrolat se destilira iz lišća.
Njezino bitno obilježje je pročišćavanje i toniziranje.

Ovaj organski hidrolat klasificira se u Francuskoj kao prirodna aroma (jestiva).

Botanički naziv:  Myrtus communis

Način uzgoja: divlji rast

Način dobivanja: destilacija vodenom parom

Dio biljke: listovi

Djelovanje: Koristi se u tretmanu alergijskog i infektivnog konjunktivitisa, u obliku obloga za oči. Potiče cirkulaciju u koži.

OPIS

 

Povezana s čistoćom, Myrtus communis (inače poznata i kao obična mirta ili prava mirta) je zeljasta biljka karakteristična za mediteransko područje. Ovaj zimzeleni grm ima male bijele cvjetove čiji je miris vrlo cijenjen još od antike. S brojnim terapeutskim vrlinama, mirta je također popularna u kulinarstvu: njeni listovi se koriste za pripremu biljnih čajeva, a njene bobice za poboljšanje slanih jela (na bazi povrća na primjer) ili deserta, kao što su džemovi ili želei.

Prirodni tonik slatkih aroma, hidrosol mirte najpoznatiji je po svojim pročišćavajućim i stimulirajućim vrlinama, vrlo prikladan primjerice tijekom zime. Također učinkovito potiče cirkulaciju. Kozmetički gledano, ovaj hidrosol pomaže očistiti, uravnotežiti, tonirati i revitalizirati kožu.

• Glavna svojstva: Pročišćavajuća, stimulirajuća, tonična, osvježavajuća, balansirajuća, adstrigentna.

• Može se koristiti i unutarnje i vanjske (tonik za lice, hrana, itd.).

• Kozmetički idealno za masnu ili dosadnu kožu.

S visokim omjerom ekstrakcije, naši hidrolati sadrže visoku razinu aromatskih molekula. Kako biste saznali više o proizvodnji i uvjetima unutarnjeg skladištenja Florihaninih proizvoda, pogledajte pod tehnička dokumentacija.

Dodatne informacije

Količina

1000 ml (1 litra), 200 ml

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi