CategoriesOstalo

Individualni energetski tretmani

Orgonska energija je sveobuhvatna energija cijelog Univerzuma. Ona je sve što postoji u nama i oko nas. Tom moćnom energijom pokreće se i održava na životu svako živo biće, sve što postoji na vanjskim materijalnim i unutarnjim duhovnim nivoima. Jednostavno rečeno: “Ona je sve u svemu”.

Orgonska energija poznata je već tisućama godina, onima koji su je tražili i zaslužili. Tu moćnu božansku energiju trebali bi koristiti SVI, živjeti je i bivati u njoj.

Svjesnim usmjeravanjem ove božanske energije moguće je iscijeliti svaku neravnotežu u umu, duhu i tijelu. Svaka bolest ili tegoba u svojoj srži jest energetski disbalans jednog ili više organa. Energetskim tretmanima orgonskom energijom vraćamo organizam u stanje potpune ravnoteže. Stanje potpune ravnoteže je stanje potpunog zdravlja.

Ukoliko želite svoj organizam vratiti u stanje potpune ravnoteže, kontaktirajte me: tanja.orgo@gmail.com

Orgo energetskim tretmanima vraćamo organizam u stanje ravnoteže na potpuno prirodan način, odnosno posredstvom energetskog polja iz našeg okružja. Orgo energetski tretmani djeluju na vraćanje u ravnotežu našeg cjelokupnog energetskog polja, te na usklađivanje i balansiranje energetskih kanala svakog organa – fizičkog, emotivnog ili psihičkog oblika.

Orgo energetski tretmani su suptilan pomoćnik, ne samo za tretiranje bolesti i fizičkih, te psihičkih tegoba, već pomažu i svakodnevan, turbulentan život vratiti u potpunu ravnotežu. Na ovaj način možete naučiti svjesno bivati i živjeti u božanskoj energiji Univerzuma.

Za više informacija i prijavu na tretmane kontaktirajte me na: tanja.orgo@gmail.com

TIJEK ORGO TRETMANA

Orgo tretmani provode se u ležećem i sjedećem položaju, uz pomoć orgonitnih prostirki i štapića. Radi se o beskontaktnim tretmanima, ne koristimo nikakve uređaje niti lijekove.

To je vrlo suptilna beskontaktna tehnika energetskog tretiranja koja ima svoj specifičan način djelovanja, koristi biološke signale određenih organa ili dijelova tijela, šalje im povratne signale i pri tom bio-energetskom djelovanju dovodi ih u stanje potpune ravnoteže.

Orgo sistem i samoiscjeljenje mogući su isključivo ukoliko se klijent odluči aktivno (su)djelovati u cijelom procesu tretiranja.

Orgo energetski tretmani su isključivo energetskog karaktera jer, u svojoj biti, sve i jest samo energija.

Tanja Kraljić diplomirana je Orgo energetska terapeutkinja, jedna je od 12 Orgo terapeuta koji djeluju u Hrvatskoj.

Također, Tanja je završila California College of Ayurveda u Los Angelesu, učila je direktno od najboljih svjetskih učitelja Ayurvede dr. Vasant Lada i dr. David Frawleya. Tanja se posebno posvetila zvukoterapiji i fitoaromaterapiji (dvije od pet osnovnih metoda liječenja, odnosno iscjeljivanja, prema Ayurvedi): 10 godina bavi se zvukoterapijom (Gong, zvučne zdjele i ostali iscjeljujući instrumenti), te 15 godina fitoaromaterapijom, odnosno formulacijom i izradom prirodne kozmetike i biljnih preparata. Od 2014. s obitelji uspješno vodi AyuGarden, najveću ayurvedsku ljekarnu u Hrvatskoj. Završila je brojne tečajeve i edukacije na putu svjesnog življenja (OrgoFa, Put Osviještenja, Jyotish, Reiki, Theta healing, Autogeni trening, ArtOfLiving…) Tanja radi individualne Orgo energetske tretmane (orgonskom energijom), kojima vraćamo fizičko, mentalno, emotivno i duhovno tijelo čovjeka u stanje potpune ravnoteže. Stanje potpune ravnoteže je stanje potpunog zdravlja. Iza sebe ima uspješan ayurvedski rad s tisućama klijenata iz Hrvatske i svijeta. Živi svjesno, a sve što radi i živi: predano, intuitivno, posvećeno, s ljubavlju… I u skladu s ritmovima prirode. 

Tanja je magistra komunikologije i novinarstva. I majka 7-godišnjeg dječaka imena Val.

Odgovori