CategoriesIzdvojeno Seminari

Ženski krug uz GONG meditaciju

GONG INTENSIVE

Drage Žene, 

Tijekom prosinca, održat ću Ciklus Gong Intensive. Ovaj Gong intensive od 5 + 1 uzastopnih meditacija daje nam priliku da se tijekom prosinca posvetimo sebi, sagledamo se iznutra, otpustimo stare obrasce i svjesno s lakoćom uplovimo u novo poglavlje. 

Sve Gong Meditacije tijekom prosinca imaju za cilj OTPUŠTANJE STAROG, ULAZAK U NOVO. 

  • Petak, 9.12. od 19-20.30h / 1. čakra / Iscjeljivanje unutarnjeg djeteta. Mekoća. Sigurnost. Stabilnost. 
  • Subota, 10.12. od 19-20.30h / 2. čakra / Iscjeljivanje linije pretkinja. Iscjeljivanje odnosa s majkom. Otpuštam. Propuštam. Cvjetam. 
  • Petak, 16.12. od 19-20.30h Otpuštanje starih programa i uvjerenja. Propuštanje emocija. Otpuštanje vezivanja.
  • Subota, 17.12. od 19-20.30h Svjesno kreiranje i otvaranje svojim željama i ciljevima. Svjesno manifestiranje novog.
  • Petak, 23.12. od 19-20.30h Kontakt s Dušom. Prepuštanje. Zahvalnost. Intuitivno usklađivanje s svojom Dharmom, pozivom, željom i težnjom svoje Duše. 

Okupljanje uz fine, tople ayurvedske napitke počinje od 18.40h

  • Cijena – 150kn po dolasku, 5 dolazaka 600kn
  • Lokacija – Novi Zagreb (točnu adresu dobijete nakon prijave)
  • Prijave na mail [email protected] , ili putem watsappa – 091 536 5485 

Sve Žene koje sudjeluju u GONG INTENSIVE meditacijama, dobivaju od mene na poklon besplatnu GONG MEDITACIJU NA ZIMSKI SOLSTICIJ, 21. 12. 2022. u 19h

NAŠA NOVA WATSAPP GRUPA! Dosta Vas mi se žali da ne dobije ovaj moj newsletter i poziv na vrijeme, pa ću od sada kreirati watsapp grupu za naše Gong meditacije – ukoliko želite biti u toj grupi i na vrijeme dobivati sve obavijesti, raspored za sljedeći mjesec i sl. pošaljite mi poruku na watsapp 091 536 5485 i samo napišite – Želim biti u watsapp grupi – ime i prezime. 

Biram očistiti svoju prošlost, sve stare obrasce, situacije i ljude koji me sputavaju i koče na mom putu osvještenja.

Opraštam sebi, jer znam da sam činila najbolje što sam znala u datom trenutku.

Opraštam svima oko sebe, svima koji su me povrijedili, jer znam da su to činili u skladu sa svojim zadacima i onako kako znaju.

Biram kroz život ići svjesno, zahvalna za sva iskustva. Kroz njih učim i rastem.

Najuzvišeniji zadatak svakog od nas na Zemlji jest učenje i stalni rast na svom duhovnom putu, putu samospoznaje. Na tom putu nema mjesta strahu, jer strah je hrana za manipulatore.

Zemlja se intenzivno uzdiže u novu vibraciju… Valja se uskladiti s nadolazećim promjenama… Valja zadržati unutarnji mir. Sve otpustiti. I naučiti se prepustiti. U polju Božanske ljubavi.

Velike promjene su u tijeku. Iz dana u dan sve intenzivnije. I u sljedećih godinu dvije bit će još veće i jače… Valja se dobro pripremiti. I uskladiti s novom frekvencijom Majke Zemlje.

Uz kanalizirane poruke i vođenu meditaciju kojom slavimo Svjetlo u sebi i oko sebe. Spajamo se s Univerzumom, osjetimo Jednost. Usidrene čvrsto na Zemlji, a spojene s Univerzumom, protočne za primanje univerzalne energije, znanja i informacija iz kozmosa… usmjeravamo Božansku energiju u vlastitu Jasnoću, Fokus i Cilj. Kreiramo. Manifestiramo. Svaka za sebe, uz snagu i podršku Planetarnih Gongova, duhovnih vodiča i pomagača. I moćnog polja i energije ženske grupe.
 
I Znaj, Ti pripadaš Svemiru.
Prekrasna si kao Izlazak Sunca.
Ovdje si koliko i Zvijezde.
Kroz Boginju u Tebi
Svjetlost dolazi u Svijet.
Budi blagoslovljena.

 

S Ljubavlju,
Tanja

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)