CategoriesIzdvojeno Seminari

Ženski krug uz GONG meditaciju

Drage Žene, 

Pozivam Vas u Ženski Krug uz Gong Meditaciju:

KONTAKT S DUŠOM
subotom, 10. i 17. 9. od 17-18.30h

PROPUŠTANJE EMOCIJA, OTPUŠTANJE VEZIVANJA 
nedjeljom, 11. i 18. 9. od 17-18.30h

U nedjelju, 11. 9. SVA MJESTA POPUNJENA
U ostalim terminima imamo još 1-2 slobodna mjesta.
Požurite s prijavama na: [email protected]KONTAKT S DUŠOM
Ne postoji ništa važnije od kontakta sa svojom Dušom. Što više osluškujemo svoju Dušu, što ćešće komuniciramo sa svojom Dušom, bolje ćemo je čuti. I imat ćemo jasne smjernice kroz Život. Kontakt s Dušom najvažniji je za svakog pojedinca, osobito u procesu buđenja i duhovnog rasta. Duša je svemoćna, besmrtna, sveznajuća, neuništiva. Ima sve, zna sve, može sve, ona je sve u svemu. Duša nema što učiti, ona ima sva znanja i sve moći. Sve to želi prenjeti nama, mi se samo trebamo otvoriti za kontakt sa svojom Dušom. Na ovim Gong meditacijama vodit ću Vas kroz proces Kontakta sa svojom Dušom, te Vas podržavati i prenjeti znanja kako da produbite taj kontakt i učinite ga stalnim, jasnim, trajnim. Podrška naše grupe u ovom je procesu iznimno važna.

PROPUŠTANJE EMOCIJA, OTPUŠTANJE VEZIVANJA 
Emocije zablokirane i potisnute u tijelu, od kojih većine nismo niti svjesni, pokreću naše akcije, reakcije, odnos prema sebi i drugima. Upravo misli i emocije zablokirane duboko u nama uzrok su većine bolesti i neravnoteže. Vezivanje, na ljude, stvari, mjesta događaje…. također vode u disbalans Uma, Duha i Tijela, a potom i u bolest. Cilj je sve otpustiti i propustiti kroz tijelo van. Konačni cilj je iscjeljivanje bolesti, boli, psihoza, strahova, trauma… Cilj je osjetiti i potom živjeti ravnotežu i sklad Uma, Duha i Tijela. Ovdje ćemo naučiti jednostavnu, a vrlo moćnu tehniku kako to učiniti, te ćemo zajednički, uz podršku grupe, propuštati emocije i otpuštati vezivanja. Sve u tišini i meditaciji, bez puno priče. S jakim doživljajem sebe i svega u sebi i oko sebe. 

NAŠA NOVA WATSAPP GRUPA! Dosta Vas mi se žali da ne dobije ovaj moj newsletter i poziv na vrijeme, pa ću od sada kreirati watsapp grupu za naše Gong meditacije – ukoliko želite biti u toj grupi i na vrijeme dobivati sve obavijesti, raspored za sljedeći mjesec i sl. pošaljite mi poruku na watsapp 091 536 5485 i samo napišite – Želim biti u watsapp grupi – ime i prezime. 

Biram očistiti svoju prošlost, sve stare obrasce, situacije i ljude koji me sputavaju i koče na mom putu osvještenja.

Opraštam sebi, jer znam da sam činila najbolje što sam znala u datom trenutku.

Opraštam svima oko sebe, svima koji su me povrijedili, jer znam da su to činili u skladu sa svojim zadacima i onako kako znaju.

Biram kroz život ići svjesno, zahvalna za sva iskustva. Kroz njih učim i rastem.

Najuzvišeniji zadatak svakog od nas na Zemlji jest učenje i stalni rast na svom duhovnom putu, putu samospoznaje. Na tom putu nema mjesta strahu, jer strah je hrana za manipulatore.

Zemlja se intenzivno uzdiže u novu vibraciju… Valja se uskladiti s nadolazećim promjenama… Valja zadržati unutarnji mir. Sve otpustiti. I naučiti se prepustiti. U polju Božanske ljubavi.

Velike promjene su u tijeku. Iz dana u dan sve intenzivnije. I u sljedećih godinu dvije bit će još veće i jače… Valja se dobro pripremiti. I uskladiti s novom frekvencijom Majke Zemlje.

Uz kanalizirane poruke i vođenu meditaciju kojom slavimo Svjetlo u sebi i oko sebe. Spajamo se s Univerzumom, osjetimo Jednost. Usidrene čvrsto na Zemlji, a spojene s Univerzumom, protočne za primanje univerzalne energije, znanja i informacija iz kozmosa… usmjeravamo Božansku energiju u vlastitu Jasnoću, Fokus i Cilj. Kreiramo. Manifestiramo. Svaka za sebe, uz snagu i podršku Planetarnih Gongova, duhovnih vodiča i pomagača. I moćnog polja i energije ženske grupe.
 
I Znaj, Ti pripadaš Svemiru.
Prekrasna si kao Izlazak Sunca.
Ovdje si koliko i Zvijezde.
Kroz Boginju u Tebi
Svjetlost dolazi u Svijet.
Budi blagoslovljena.

 

S Ljubavlju,
Tanja

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.