Na zalihi

Putni Paketi (za savršeni odmor i opuštanje)

25,22  (190,02 kn)

Obriši

Opis

U Ayurvedi kažemo da putovanja vrlo često dovode u neravnotežu Vata došu, a to znači da nam izazivaju stres, napetost, nervozu, uznemirenost te nesanicu i poremećaj probave.

I zato smo u AyuGardenu kreirali pakete s pripravcima koji će Vam olakšati putnu groznicu i nervozu. Predlažemo da Triphalu i uljne emulzije počnete koristiti tjedan dana prije putovanja (ili i prije), te za vrijeme puta i tijekom odmora. Lakše ćete se, bolje, brže i dublje opustiti!

U Paketu su i za put neizostavne Triphala tablete, koje će pomoći da probava za vrijeme putovanja ostane u ravnoteži.

Triphala Premium

Neizostavni je dio putnog paketa, pomaže da na putovanju ne dođe do zastoja i poremećaja probave, što se većini ljudi desi. Za potpuno djelovanje, počnite ju koristiti tjedan dana prije putovanja, ili i prije.

Jatamansi Premium uljna emulzija

Ovo je najbolji pripravak za ublažavanje nesanice, također česti problem za vrijeme putovanja. Umasirava se u stopala prije spavanja, djeluje odmah! Osigurava duboko opuštanje i čvrst san.

Brahmi ulje

Umasiravajući ga u tijelo, opušta i njeguje um, duh i tijelo. Samomasaža je nešto najbolje što možete pokloniti sebi, ujutro nakon buđenja, tijekom dana, ili uvečer prije spavanja.

Roll on mirisna emulzija Opuštanje

Dovoljno je da 2-3 kapi umasirate u sljepočnice, zapešće, čelo, dlanove, ove će vam kapljice ublažiti stres, napetost i nervozu za vrijeme putovanja. Neka vam budu uvijek pri ruci.

AYUGARDEN PUTNI PAKETI kreirani su s puno Ljubavi i Pažnje, u mirnom i opuštajućem okruženju. Izrađeni su u AyuGarden-u, neposredno prije kupnje i zato su potpuno svježi.

Dodatne informacije

Opcije

MINI (Triphala + Jatamansi ulje), OPTIMUM (Triphala + Jatamansi + Emulzija), PAKET ULJA (Jatamansi + Brahmi + Emulzija), PREMIUM (Triphala + Jatamansi + Brahmi + Emulzija)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Putni Paketi (za savršeni odmor i opuštanje)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi