Dostupno

Putni Paketi (za savršeni odmor i opuštanje)

150,00 kn

150,00 kn
Obriši

Opis

U Ayurvedi kažemo da putovanja vrlo često dovode u neravnotežu Vata došu, a to znači da nam izazivaju stres, napetost, nervozu, uznemirenost te nesanicu i poremećaj probave.

I zato smo u AyuGardenu kreirali pakete s pripravcima koji će Vam olakšati putnu groznicu i nervozu. Predlažemo da Triphalu i uljne emulzije počnete koristiti tjedan dana prije putovanja (ili i prije), te za vrijeme puta i tijekom odmora. Lakše ćete se, bolje, brže i dublje opustiti!

U Paketu su i za put neizostavne Triphala tablete, koje će pomoći da probava za vrijeme putovanja ostane u ravnoteži.

  Neizostavni je dio putnog paketa, pomaže da na putovanju ne dođe do zastoja i poremećaja probave, što se većini ljudi desi. Za potpuno djelovanje, počnite ju koristiti tjedan dana prije putovanja, ili i prije.

  Ovo je najbolji pripravak za ublažavanje nesanice, također česti problem za vrijeme putovanja. Umasirava se u stopala prije spavanja, djeluje odmah! Osigurava duboko opuštanje i čvrst san.

  Umasiravajući ga u tijelo, opušta i njeguje um, duh i tijelo. Samomasaža je nešto najbolje što možete pokloniti sebi, ujutro nakon buđenja, tijekom dana, ili uvečer prije spavanja.

  Dovoljno je da 2-3 kapi umasirate u sljepočnice, zapešće, čelo, dlanove, ove će vam kapljice ublažiti stres, napetost i nervozu za vrijeme putovanja. Neka vam budu uvijek pri ruci.

   

  AYUGARDEN PUTNI PAKETI kreirani su s puno Ljubavi i Pažnje, u mirnom i opuštajućem okruženju. Izrađeni su u AyuGarden-u, neposredno prije kupnje i zato su potpuno svježi. Rok trajanja 6 mjeseci.

  Dodatne informacije

  Opcije

  MINI (Triphala + Jatamansi ulje), OPTIMUM (Triphala + Jatamansi + Emulzija), PAKET ULJA (Jatamansi + Brahmi + Emulzija), PREMIUM (Triphala + Jatamansi + Brahmi + Emulzija)

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Budite prvi koji će recenzirati “Putni Paketi (za savršeni odmor i opuštanje)”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.