Na zalihi

Četkica za zube od bambusa

3,85 

Obriši

Opis

Četkice za zube s drškom od bambusa izuzetno su ugodne za upotrebu. Bambus je potpuno ekološki prihvatljivo rješenje jer je najbrže rastuća biljka na svijetu koja uz to ima svoju prirodnu zaštitu od nametnika, a dršku četkice od bambusa, ako joj ne nađete zanimljivju novu namjenu, čak možete i kompostirati!

Želite li uz ovu eko friendly četkicu za zube i potpuno prirodnu pastu za zube, Paket za ljepši osmijeh potražite OVDJE.

Drška od organskog bambusa
Bambus je najbrže rastuća biljka na svijetu, a s obzirom da u sebi prirodno sadrži zaštitu od mikroba, u procesu uzgoja nisu potrebni nikakva gnojiva niti pesticidi. U 24 sata može narasti gotovo jedan metar, a potpunu zrelost dostiže u samo 5 godina. Bambus za naše četkice za zube je potpuno organski i divlji.

Minimalan otpad
Kada je korišten u svojoj prirodnoj formi, kao što je to kod oblika drške za četkicu za zube, bambus ostavlja daleko manji ekološki otisak u usporedbi s plastikom. Razlog tome je što što je bambus biorazgradiv. Ako s četkice prvo uklonite najlonska vlakna za četku, dršku od bambusa možete bez problema kompostirati. No, možete biti i kreativni u daljnoj upotrebi drške pa ju, primjerice, možete koristiti kao označivač s natpisom za biljku u vašem vrtu.

Kako koristiti četkicu za zube od bambusa?
Četkicu za zube od bambusa možete koristiti na način kako ste koristili i plastičnu četkicu. Kada birate četkicu, vodite računa o veličini glave, obliku drške i vrsti vlakana. Birajte četkicu s mekim vlaknima i glavom četkice koja ugodno pristaje vašoj veličini usta. Drška treba biti jednostavna i ugodna za držanje. Četkicu mijenjajte svaka 3 mjeseca.

Zašto četkica od bambusa?
Klasične četkice za zube s plastičnom drškom fatalne su za okoliš i milijuni njih svake se godine odbacuju bez odgovarajućeg recikliranja. Stoga je četkica od bambusa odlična održiva alternativa, prihvatljiva za okoliš i Vaš organizam.

Brza dostava

AyuGarden preparate šaljemo GLS dostavnom službom. Isporuka u roku 1-3 radna dana od narudžbe. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 49 Eura.

Dodatne informacije

Opcije

Četkica za djecu, Četkica za odrasle

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Četkica za zube od bambusa”

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi