Na zalihi

Četkica za zube od bambusa

29,00 kn (3,85 €)

Obriši

Opis

Četkice za zube s drškom od bambusa izuzetno su ugodne za upotrebu, a dolaze s mekim vlaknima i u dvije veličine: za djecu i odrasle. Bambus je potpuno ekološki prihvatljivo rješenje jer je najbrže rastuća biljka na svijetu koja uz to ima svoju prirodnu zaštitu od nametnika, a dršku četkice od bambusa, ako joj ne nađete zanimljivju novu namjenu, čak možete i kompostirati!

Želite li uz ovu eko friendly četkicu za zube i potpuno prirodnu pastu za zube, Paket za ljepši osmijeh potražite OVDJE.

Drška od organskog bambusa
Bambus je najbrže rastuća biljka na svijetu, a s obzirom da u sebi prirodno sadrži zaštitu od mikroba, u procesu uzgoja nisu potrebni nikakva gnojiva niti pesticidi. U 24 sata može narasti gotovo jedan metar, a potpunu zrelost dostiže u samo 5 godina. Bambus za naše četkice za zube je potpuno organski i divlji.

Minimalan otpad
Kada je korišten u svojoj prirodnoj formi, kao što je to kod oblika drške za četkicu za zube, bambus ostavlja daleko manji ekološki otisak u usporedbi s plastikom. Razlog tome je što što je bambus biorazgradiv. Ako s četkice prvo uklonite najlonska vlakna za četku, dršku od bambusa možete bez problema kompostirati. No, možete biti i kreativni u daljnoj upotrebi drške pa ju, primjerice, možete koristiti kao označivač s natpisom za biljku u vašem vrtu.

Kako koristiti četkicu za zube od bambusa?
Četkicu za zube od bambusa možete koristiti na način kako ste koristili i plastičnu četkicu. Kada birate četkicu, vodite računa o veličini glave, obliku drške i vrsti vlakana. Birajte četkicu s mekim vlaknima i glavom četkice koja ugodno pristaje vašoj veličini usta. Drška treba biti jednostavna i ugodna za držanje. Četkicu mijenjajte svaka 3 mjeseca.

Zašto četkica od bambusa?
Klasične četkice za zube s plastičnom drškom fatalne su za okoliš i milijuni njih svake se godine odbacuju bez odgovarajućeg recikliranja. Stoga je četkica od bambusa odlična održiva alternativa, prihvatljiva za okoliš i Vaš organizam.

Dodatne informacije

Opcije

Četkica za djecu, Četkica za odrasle

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Četkica za zube od bambusa”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi