CategoriesBlog Izdvojeno Seminari

Ayurvedske konzultacije

Ayurvedske konzultacije

  • Ayurvedske konzultacije vodi Tanja Kraljić, klinička ayurvedska terapeutkinja (CAS)
  • Konzultacije se održavaju online (video pozivom putem whapp-a, vibera ili zooma)
  • Trajanje: 50-60 min
  • Cijena: 100 eura
  • Prijave za konzultacije putem maila: tanja@ayugarden.com
  • Svi klijenti na dan konzultacija ostvaruju 20% popusta na sve preparate iz AyuGarden webshopa

Osnovne Konzultacije

Na temelju zdravstvene povijesti, razgovora, pitanja i odgovora, te drugih ayurvedskih tehnika, dobivam kompletnu sliku osobe koja mi je ukazala povjerenje. To mi omogućuje da precizno odredim prirodno stanje organizma koje je osobi dano u trenutku začeća – urođeno stanje organizma u balansu (Prakruti) i trenutnu neravnotežu (Vikruti). Odredivši Prakruti i Vikruti, kreiram individualni plan balansiranja i liječenja organizma, jedinstven i različit za svakoga individualno, a koji će organizam iz stanja neravnoteže (Vikruti) vratiti u stanje potpune ravnoteže (Prakruti).

Nakon ovog susreta dobivate detaljan plan prehrane usklađen prema Vašim došama (dobit ćete detaljnu listu svih namirnica po kategorijama, te podkategorije – koja je hrana odlična za Vas, koja je dobra u umjerenim količinama, a koju biste trebali izbjegavati). Osim plana prehrane, dobit ćete i druge upute za povratak Vašeg bića u potpunu ravnotežu.

Za povratak u ravnotežu potrebna je volja, posvećenost i vrijeme. Idemo korak po korak, jer dugotrajne, kvalitetne promjene u pravilu ne nastaju naglo. Prve rezultate osjetit ćete odmah, a za daljnje temeljito balansiranje organizma nekome treba više, nekome manje. Jer, svi smo posebni. Drukčiji. Ne zaboravite, za ovaj je proces potrebno vrijeme. Vjerujte, svaki ulog u sebe na kraju se višestruko isplati.

Napomena: Kod online konzultacija ne koristim pulsnu dijagnostiku, jer to nije moguće. No iste te informacije dobivam na temelju energetskog očitanja na daljinu, te kontakta izravno s Dušom Klijenta. Spajam se s Poljem koje je riznica svih informacija. Osjetim klijenta kao energetsko i suptilno biće, te dobivam iz Polja, iz Izvora, informacije važne za Dušu koja mi je ukazala povjerenje. Kontakt Duše s Dušom ne poznaje prostorno, niti vremensko ograničenje.

Kontrolne konzultacije

Prve rezultate primjetit ćete već nekoliko dana nakon primjenjivanja Ayurvede u vašem životu. Za kompletnu obnovu organizma obično je potrebno 6-12 mjeseci, to ovisi o Vama samima. U tom periodu, a i kasnije, klijenti često nastave dolaziti na konzultacije, u početku češće (svakih nekoliko tjedana) poslije rjeđe (jednom mjesečno ili kod promjene godišnjih doba). Na ovim konzultacijama razgovaramo o postignutim ciljevima i dogovaramo nove korake.

Kontrolne konzultacije obično traju 30-45 min.

___

Cijena konzultacija:

Osnovne konzultacije  100 eura

Kontrolne konzultacije 80 eura

Paket: Osnovne konzultacije + 2x Kontrolne konzultacije 240 eura

Svoj termin možete dogovoriti i rezervirati na email: tanja@ayugarden.com

Tanja je završila studij Ayurvede na California College of Ayurveda, vodećem studiju Ayurvede u Americi. Učila je od najistaknutijih američkih, te indijskih liječnika i učitelja, Dr. Vasant Lada i Dr. David Frawleya, cijenjenog američkog aromaterapeuta David Crowa, te mnogih drugih darovitih stručnjaka. Na California College of Ayurveda stekla je zvanje Clinical Ayurvedic Specialist (CAS), Ayurveda Educator, te Ayurveda Massage Body Therapist. Ayurvedu i duhovne tehnike proučava i prakticira više od 20 godina. Znanje Ayurvede prenosi jasno i praktično, s naglaskom na primjenjivost u svakodnevnom životu.

Tanja Kraljić ayurvedske konzultacije, te edukacije vodi od 2010. godine. Od 2014. s obitelji uspješno vodi AyuGarden, najveću ayurvedsku ljekarnu u Hrvatskoj. Od 2013. godine u Zagrebu kontinuirano vodi Ženski krug uz Gong meditaciju. Tanja se 10 godina bavi zvukoterapijom (Gong, zvučne zdjele i ostali iscjeljujući instrumenti), te 15 godina fitoaromaterapijom, odnosno formulacijom i izradom prirodne kozmetike i biljnih preparata. Završila je brojne tečajeve i edukacije na putu svjesnog življenja (Jyotish, Reiki, Theta healing, Autogeni trening, ArtOfLiving, Put Osviještenja…) Iza sebe ima uspješan rad s tisućama klijenata iz Hrvatske i svijeta. Živi svjesno, a sve što radi i živi: predano, intuitivno, posvećeno, s ljubavlju… I u skladu s ritmovima prirode. 

Tanja je magistra komunikologije i novinarstva. I majka je dječaka imena Val.

AYURVEDA

Ayurveda, doslovno prevedeno s Sanskrita znači “Znanje o Životu”. To je prirodna medicina, mnogi kažu čak najstarija medicina na svijetu. Datira unazad 5.000 godina i dolazi s područja Indije. Postoje dokazi da je bila baza čak i za klasičnu medicinu… Nešto što traje 5.000 godina, sigurno vrijedi.

Ayurveda nas podučava kako na prirodan način ostvariti harmoničan, sretan i balansiran Život. Svatko to može, Ayurveda drži da je to prirodno pravo svakog čovjeka. Primjenjujući ayurvedsko znanje u svakodnevnom životu, balansiramo Um, Duh i Tijelo, živimo život u skladu s prirodom u sebi i oko sebe, te kreiramo uvjete za ostvarivanje svog punog potencijala.

Njegujući preventivni pristup, Ayurveda donosi savjete kako svoje Tijelo, Dušu i Um vratiti u stanje potpune ravnoteže. Uči nas prepoznati prve znakove neravnoteže u tijelu i kako reagirati na vrijeme, da ne dođe do bolesti.

Također, donosi savjete kako, na prirodan način, izliječiti, ili barem ublažiti svaku bolest. Za razliku od klasične medicine koja obično tretira površinske simptome bolesti (kašalj, sluz, bol, virozu, temperaturu, glavobolju…), kroz Ayurvedu poniremo duboko u uzrok bolesti. Razlika Ayurvede i svih drugih prisupa liječenju jest što Ayurveda osobi pristupa individualno, često se dogodi da, primjerice, dva čovjeka s istom bolesti/neravnotežom tretiram potpuno različito.

Ayurveda je najcjelovitiji i najprecizniji sustav prirodne medicine na svijetu. Ona je jedan od rijetkih sustava medicine koji istovremeno tretira Um, Duh i Tijelo. Jer, samo tako u potpunosti možemo otkloniti neravnotežu, odnosno bolest i njezin uzrok. Kad otklonimo uzrok, bolest se više ne ponavlja.

Ayurveda nudi prirodne tretmane, i podučava osobu kako da sama stvori idealne uvjete za SAMOizlječenje.

Odgovori