CategoriesSeminari

Ženski Krug uz Gong Meditaciju na otoku IŽu

.. Pod stoljetnom maslinom… Usred livade Smilja… I drugog mediteranskog bilja… S pogledom na more… GONG nas vodi u nepregledne dubine… Dubine Duše.

Uz Gongove i Tibetanske zdjele svirati će nam i MORE. MASLINE. SUNCE. VJETAR. MIRISNO SMILJE. GALEBOVI. CVRČCI.

Gong nas svojim dubokim, suptilnim vibracijama direktno i brzo spaja sa sobom samima, svojim dubinama. Sa Božanskim u sebi i oko sebe. Vodi nas na Izvor. A na Izvoru dobivamo snagu, jasnoću i uvide. Na Izvoru, sve je moguće.

U svom radu koristim Planetarne Gongove: SUNCE, te (Puni) MJESEC – Gong koji podržava procvat ženske energije iscjeljenje i snagu žene na svim razinama. Zatim WIND GONG, Kišni štap, Ocean Drum, Sansulu, Šamanski Bubanj, Tibetanske Zdjele, Kristalnu zdjelu, Koshi, Zaphir…

Na prethodnim Ženskim Krugovima polaznice su svjedočile dubokim osobnim transformacijama, čišćenjima, otpuštanjima, iscjeljenju i trenutnim fizičkim ozdravljenjima. Nestale su, međuostalim, teške bolesti za koje su im liječnici govorili da su neizlječive. (Napomena: moguće je i da dolazite za ozdravljenje druge bliske osobe, te da energiju iscjeljenja usmjeravate umjesto na sebe, na tu osobu. Zadnje, nedavno svjedočenje na našoj grupi je da je jedna majka tako izliječila sina, a potom i sebe.)

VRIJEME ODRŽAVANJA ŽENSKOG KRUGA UZ GONG MEDITACIJU

NA OTOKU IŽu

1. – 8. srpnja 2018.

Cijene (7 noćenja + Ženski Krug uz Gong i Meditaciju):

7 noćenja + Ženski Krug
1 osoba (sama u appt) 2 osobe (cijena je po osobi)
2-sobni appt 4,120kn (550 euro) 2,360kn (315 euro)
Velika soba, veliki king size krevet 3,150kn (420 euro) 1,830kn (245 euro)
Mala soba, kreveti na kat 2,100kn (280 euro) 1,390kn (185 euro)

 

Ukoliko dolazite sama a želite djeliti apartman s još nekom od polaznica, javite se, i naći ćemo Vam društvo.

Ukoliko želite djeliti apartman s više od dvije osobe, cijena je znatno povoljnija.

PRIJAVE

Prijave na mail: tanja@ayugarden.com

Prijava se smatra potvrđena i mjesto rezervirano nakon uplate akontacije u iznosu 50% od ukupne cijene.

SMJEŠTAJ

Smještene smo u novouređenim apartmanima Villa Maria Veli IŽ, odmah uz more.

 • 2-sobni appt 55m2, sastoji se od spavaće sobe i kuhinje s dnevnim boravkom, te velikog balkona s pogledom na more, za 2-4 osobe
 • Velika i mala soba djele zajedničku veliku kuhinju s dnevnim boravkom i veliki balkon, te prostranu kupaonu
 • Villa Maria moderno je uređena, apartmani su potpuno opremljeni novim namještajem, novi kreveti od punog drveta s pjenastim madracima vrhunske kvalitete
 • Svi apartmani imaju veliki balkon

Više informacija i detalja o smještaju na webu www.villamariaiz.com

TRAJANJE DRUŽENJA

 • Ženski Krug uz Gong Meditaciju počinje ponedjeljkom, a završava petkom
 • Nedjelja je dan kad polaznice dolaze i odlaze, te se smještaju.
 • ŽENSKI KRUG uz GONG MEDITACIJU ciklus je 5 iscjeljujućih grupnih tretmana, u trajanju od sat i pol vremena
 • Smještaj je na bazi 7 noćenja
 • Ostatak dana uživamo u Moru, Suncu, stoljetnim Maslinama i netaknutoj prirodi čarobnog otoka IŽa

PREHRANA

Što i gdje jedemo za vrijeme boravka na Ižu? Ovo su opcije:

 • Možete se pretplatiti na vegetarijanske obroke u hotelu, 5min od nas, cijene 30-80kn po obroku
 • Samo minuta hoda od Villa Marie nalaze se 5-6 restorana sa dobrom i kvalitetnom ponudom mediteranske hrane. U jednom od restorana nude odlične gablece za 55kn (juha + glavno jelo + salata)
 • Svi apartmani opremljeni su velikim kuhinjama, možete si i same kuhati, a dućani su od nas udaljeni 2 minute hoda, bogato su opskrbljeni a cijene su iste kao i na kopnu (Napomena: Ako u prehrani koristite super hranu i zdrave namirnice i dodatke prehrani, npr. Goji bobice, sjemenke i ulja konoplje, lana, kokosovo ulje… to svakako trebate ponjeti… To u otočki dućan za sada još nije stiglo…)

DODATNI PROGRAMI I MOGUĆNOSTI

 • U zoru volimo poći meditirati uz izlazak sunca na obližnje brdo Korinjak (20min laganog uspona) s kojeg se pruža predivan pogled na cijeli zaljev i okolne otoke sve do Kornata
 • Nakon jutarnje meditacije uz izlazak sunca, tko želi, uživa u jutarnjem kupanju
 • Poslije ženskog druženja možete se malom barkom povesti (ili našim kajacima veslati) do obližnjeg otočića Rutnjak (15min veslanja, 5 min barkom). Rutnjak je raj potpuno netaknute prirode, tu svakog čeka njegova mirna uvala, mnogi se ovdje kupaju nagi

PRIJAVE

 • Prijave za seminar i smještaj u Villa Marii na mail: tanja@ayugarden.com
 • Prijava se smatra potvrđenom nakon uplate akontacije, u iznosu 50% od ukupne cijene boravka. Akontacija je nepovratna u slučaju Vašeg otkazivanja. Preostali iznos plaćate po dolasku.
 • Ljetovanje možete produžiti. U apartmanima možete boraviti i nakon 8.7., ovisno o raspoloživosti smještaja.

Prilikom prijave molim navesti:

 • Ime i prezime:
 • Željeni smještaj:
 • Broj osoba koje prijavljujete:
 • Broj mobitela:

Druženje će se održavati u manjim grupama 10-12 polaznica, mjesta se brzo popune, stoga Vas molim da rezervirate svoje mjesto na vrijeme.

Ljetovanje na otoku IŽu melem je za sva osjetila. Iž je čaroban otok, smješten na posebnim energetskim točkama u srcu Mediterana. Većina polaznika mojih radionica kaže kad prvi put koraknu na IŽ da se osjećaju kao u nekoj drugoj dimenziji. Otok netaknute prirode, idealan za duboko opuštanje. Iž liječi sam po sebi, okrepljuje sva osjetila. U spoju s Gongom i Ayurvedom dobivate nezaboravno ljetovanje za Dušu i Tijelo.

Ženski Krug osmislila i vodi: Tanja Kraljić Strgačić, dipl. Ayurvedska terapeutkinja

Zašto Vas pozivam u Ženski Krug?

… Nekoć, i ne tako davno, žene su znale s lakoćom živjeti žensku energiju, bile su zdravije i vitalnije. Držale su se zajedno više nego danas, jer znale su da je ženska energija jača u grupi. Za vrijeme menstruacije odlazile bi u Crveni Šator ponirati duboko u sebe, slaviti Ženu u sebi uz podršku Kruga Žena.

Danas je Žena zaboravila da je Žena. Zaboravila je na svoju Žensku Prirodu, predala se muškom polju energije.

Kroz Ženske krugove cilj je osvjestiti, probuditi i osloboditi Snagu Žene u sebi. Iscjeliti i izlječiti bolesti, sve što Te tišti kao Ženu. Iznova se spojiti prvo sa samom sobom, a potom i sa ženama oko sebe.

Kroz ženska Gong druženja radimo na ljubavi prema sebi, opraštanju sebi i drugima, na iscjeljenju strahova, potisnutih emocija, otpuštanju starih obrazaca i uvjerenja koja nas sputavaju u ostvarenju sebe kakvom želimo biti. Stavljamo naglasak na iscjeljenje i ozdravljenje ženskih organa, te slobodni protok ženske energije kroz sve nivoe bića. Upijamo blagoslove maternice i ženskih organa, te radimo na buđenju Žene u sebi.  Pojačavamo vibracije ljubavi, zahvalnosti, opraštanja i suosjećanja. Radimo na privlačenju obilja na svim nivoima, te ostvarenju snova i svoje životne svrhe.

Svaka grupa se skuplja s razlogom, sve polaznice jedne grupe imaju nešto zajedničko što su odlučile iscjeliti, bilo svjesno ili nesvjesno. Stoga, tek kad se grupa skupi, energija grupe će nas usmjeriti na ono što trebamo raditi. S punim povjerenjem prepustimo intuiciji da nas vodi, otpustimo blokade i prepustimo se. To i jest jedna od najvažnijih lekcija Života.

Gong je drevni instrument koji čisti najdublje podsvjesne obrasce i blokade; one, za koje često niti ne znamo da postoje u nama. One koji nam ne daju da idemo dalje; koče nas da idemo naprijed. A upravo Zvuk (zvukoterapija) jedna je od pet osnovnih terapija u Ayurvedi.

Gong nas spaja sa sobom samima, svojim dubinama, sa Božanskim u sebi i oko sebe, vodi nas na Izvor. A na Izvoru, sve je moguće.

Na prethodnim Ženskim Krugovima polaznice su svjedočile dubokim osobnim transformacijama, čišćenjima, otpuštanjima i trenutnim fizičkim ozdravljenjima.

Zašto su Gong Meditacije s Tanjom toliko posebne?
Ovo nisu jednokratne Gong Kupke.
Vrlo svjesno radimo sa Svjetlosnim bićima, i u suradnji s njima ostvarujemo u kratkom vremenu čudesne rezultate i na fizičkom, duhovnom i svim drugim nivoima i tijelima. Ja nikad ne znam unaprijed što ćemo raditi i što će se događati. Tijekom Gong Meditacije dobivam uvide i kanaliziram poruke iz viših sfera a koje se odnose na sve nas prisutne, te Vam ih na kraju prenesem. Mnoge od Vas takodjer tijekom Gong Meditacije dobiju i osvijeste te iste poruke. 
Poseban je blagoslov sto su nam se tijekom prošlog ciklusa Svjetlosna Bića s kojima radimo počela jasno prikazivati na snimkama i kameri. Oni se prikazuju vrlo rijetko, no sada nam žele prenjeti još jasnije i dublje poruke, te nam se još više približiti. Žele da sve mi, bez sumnje, svjedočimo njihovu prisutnost i suradnju s nama. Oni su naprosto poželjeli da ih mi vidimo, a to je veliki blagoslov.

Tijekom Gong meditacije mijenja se naš stanični DNK, otpadaju dotrajali obrasci, strahovi, problemi, odnosi… sve što nas sputava i tišti, te se u našoj podsvjesti i svijesti kreiraju zdravi obrasci i zdrave stanice u našem tijelu. Ovo o čemu govorim svjedočite sve vi koje redovno dolazite na Gong Meditacije, a medju kojima ima i velik broj liječnica i medicinskih djelatnika, psihoterapeuta… koje nam potvrđuju isto.

Tako velik skup žena na svakoj Gong Meditaciji daje posebnu žensku snagu i podršku, i to svaka od nas osjeti tijekom Gong Meditacije.

Djelovanje Gong Meditacije i rad sa Svjetlosnim bićima ne traje isključivo i samo kroz sat i pol našeg druženja, nego počinje već u trenutku prijave i traje i 10tak dana nakon zajedničke Gong Meditacije. Svaka od nas to vrlo jasno osjeti.

Kome je namjenjen Ženski Krug?

 • Svim Ženama koje…

… intuitivno osjete poziv iz dubine Duše

… često se osjećaju pod pritiskom i stresom

… često se osjećaju preokupirane

… Ženama koje se osjećaju sputano i blokirano, a ne znaju kako se toga rješiti

… Ženama koje žele zatrudniti

… Ženama koje se žele osloboditi (ne)svjesnih strahova

… Ženama koje žele otpustiti negativne ili, pak, potisnute emocije i koje žele naučiti upravljati svojim emocijama

… Ženama koje su umorne i iscrpljene

… Ženama koje traže smjernice za novi početak

… Ženama koje traže podršku

… onima koje su nezadovoljne same sa sobom, traže snagu i podršku za novi početak

… Ženama koje pate od PMSa, mioma, cisti, poremećenog rada štitnjače, problema s grudima, karcinoma ili nekog drugog ženskog problema…

… Ženama koje muči hormonalni disbalans

… Sretnim, Zadovoljnim Ženama koje žele biti još sretnije i zadovoljnije sa sobom

Ova su ženska druženja uvijek popunjena do zadnjeg mjesta. Uživamo u dubokoj ženskoj energiji, koja svakoj od nas daje novu snagu, novi zamah. Žene u Krugu svjedoče iscjeljenju, promjenama, uvidima, novoj samospoznaji, te ozdravljenju.

Svjedočanstva:
“Već tijekom prve Gong meditacije na lice mi je došao osmijeh. Inače se vrlo rijetko smijem. Ovo je za mene veliki blagoslov.”

“Kao liječnica, psihijatar, s više od tri desetljeća iskustva u individualnim terapijama i radu s pacijentima, mogu potvrditi da se tijekom Gong zvukoterapije s Tanjom dešavaju golemi pomaci u psihi osobe. Dugi periodi psihoterapija izgledaju poput mučenja u odnosu s kojom lakoćom i brzinom to isto ovdje postižemo”.

“Prakticiram TM meditaciju dugi niz godina. Večeras sam prvi put na Gongu. Nikada nisam osjetila i doživjela nešto slično. Uz Gong sam doživjela vantjelesno iskustvo. Otišla sam dimenzije van vremena i prostora, za koje sam i do sada znala da postoje, ili ih do sada nikada nisam doživjela. Neopisivo. I predivno.”

“Osjećam se kao da letim, kao da hodam metar iznad zemlje. Taj predivan, blaženi osjećaj daje mi lakoću i prati me tijekom cijelog tjedna.”

“Osjećam se preporođeno. Osjećam duboki mir i lakoću. Lakše donosim odluke u svakodnevnom životu i sve mi se nekako posložilo.”

„Kad sam krenula kod Tanje na gong meditacije, ženski krug, bila sam sigurna da ću uživati i da će grupne meditacije donijeti mnogo dublja i ljepša iskustva nego li meditacije kod kuće. Iskreno, iako već više od 10 godina intenzivno radim na sebi s raznim tehnikama, očekivala sam da će se od nas tražiti da aktivno sudjelujemo, uložimo napor, radimo neke dodatne vježbe. I tim više me iznenadilo što se ništa od toga nije dogodilo i što gong djeluje samim time što prisustvujemo meditacijama i opustimo se. Wow.

Iskustvo gonga je teško opisati riječima, pogotovo ako to nisi prošao i proživio. Duboke, iscijeljujuće meditacije, promjena vibracije, predivno opuštanje, djelovanje u danima prije i poslije gonga, spoznaje, poruke, vodstvo, jasnoća koja zatim uslijedi i trenutak kad se toliko toga odjednom posloži. Za vrijeme gong intenziva doživjela sam osobnu transformaciju brzinom za koju sam mislila da nije moguća. Ujedno se na svim frontovima mijenju stvari, na bolje, a iznenađujuće je da se mijenjaju na bolje čak i one za koje uopće nisam mislila da se mogu ili trebaju promjeniti. Koje divno iskustvo!

Ne manje bitna su bila i fizička iscijeljenje, kod mene čak 2 stvari za koje su doktori rekli da nema šanse da se riješi, jer to jednostavno nije riješivo. Ali još važnije je i da sam kroz gong meditacije u nakanu stavljala umjesto svoga, zdravlje svog djeteta, te smo i tu svjedočili čudu iscijeljenja, za koje su doktori rekli da nije moguće (da, kombinirali smo ovdje razne alternativne metode, ali gong je odigrao važnu ulogu).

Na gong meditacijama sam upoznala jednu divnu osobu koja mi je postala prijateljica i na tome sam izuzetno zahvalna.

Najviše od svega zahvalna sam što sam upoznala Tanju, tako divnu dušu, skromnu a velikodušnu. Ove gong meditacije čudotvorne su upravo zbog nje.

Veselim se svim budućim gong meditacijama, gong ženskom vikendu, jer znam da će donjeti nova poboljšanja i promjene.

Namaste! Sandra“

****

“Dojmljivo iskustvo osobnog rasta kroz Gong intenziv ne da se skroz riječima opisati. Više je to stvar osjećaja i unutarnje mirnoće. Ono što ga svakako dodatno boji, je povezivanje s dušom, što je svima koji su na putu unutarnjeg rasta, a u današnjem materijalistički nastrojenom svijetu, zaista neprocjenjivo. Svakako iskustvo koje bih voljela ponoviti i dobiti još “više” drugi puta. Hvala divnoj Tanji na vođenju kroz Gong intenziv.”  AM

****

Dolazim na gong petkom. To je nešto što nebi propustila više.

Nevjerojatan učinak ima na moje tijelo, na duh, na posao i život općenito.
Nakon svega što sam probala, gong je uspio doprijeti do mene kompletne.
Sada, tek sada se osjećam kao žena u pravom smislu te riječi!
Nikada više neću dopustiti da me taj osjećaj napusti.
Sve polako dolazi na svoje mjesto, a ja sam ponovno rođena.
Radim sa ženama, plesom ih usrećujem, ali tek sada kroz mene se osjeti svaka emocija i svaki je pokret poseban!
Veliko hvala što ste postali dio mog života, mog posla, a tek sada sam svjesna da sam to zaslužila, jer privući ovo iskustvo jednako je prvom mom susretu sa čarolijom plesa koja je moj život.
Vaši su proizvodi prekrasni, vaše obraćanje ženama je nešto što bi svaka žena trebala doživjeti!

Marinela

Odgovori