Opis

Paket za zdravlje Žene sadrži:

  • AyuWomen, 200 kapsula
  • Shatavari ulje, 100 ml

AYUWOMEN

AyuWomen mješavina u svom sastavu sadrži pomno probrane, najcjenjenije ayurvedske biljke za zdravlje žene i za podršku hormonalnoj ravnoteži žene. Preporučujemo ovu mješavinu koristiti ženama svake dobi i u svim fazama ciklusa žene.

Sastav: Shatavari, Musta, Vidari Kanda, Guduchi, Kurkuma.

Shatavari u doslovnom prijevodu s Sanskrita znači “Žena s stotinu muževa”. Kao što mu i samo ime govori Shatavari je najbolji ayurvedski tonik za ženski reproduktivni sistem.

‘Shatavari balansira hormone tijekom svih faza ciklusa žene, doprinosi ublažavanju PMSa, isto tako odlično ublažava i simptome perimenopauze i menopauze. Ova je biljka ženski reproduktivni tonik, Ayurveda potvrđuje izuzetno blagotvorno djelovanje Shatavaria na maternicu, jajnike te reproduktivni sustav u cijelosti. Smatra se da ublažava urogenitalne upale i probleme, te potiče plodnost i libido. Djeluje kao afrodizijak.’ (Iz knjige Ayurvedic Medicine, autor Sebastian Pole)

Više informacija o Shatavariu OVDJE. 

Musta je podrška zdravom, redovitom i balansiranom menstrualnom ciklusu. Harmonizira sve tri doše, i osigurava zdravu energetsku protočnost u području zdjelice. Balansira emocije, osobito prije i za vrijeme menstrualnog ciklusa, također i za vrijeme menopauze. Povoljno djeluje na metabolizam i čišćenje organizma od toksina.

Vidari Kanda nutritivni je tonik, osobito za repreduktivni sistem. Jača plodnost, vitalnost, te je podrška zdravom menstrualnom ciklusu.

Guduchi (Božanski nektar), više informacija OVDJE.

Kurkuma, više informacija OVDJE.

Navodi iz knjige Ayurvedic Medicine, autor Sebastian Pole.

NAČIN PRIMJENE:

Kapsule: Dva puta dnevno popiti po 2 kapsule AyuWoman biljnog praha sa 2 dcl mlake vode, prijepodne minimalno sat vremena nakon doručka i poslijepodne između obroka, minimalno sat vremena nakon ručka. Kapsule su 100% biljnog podrijetla. Jedna kapsula u prosjeku sadrži 500mg praha.

SHATAVARI ULJE

 

VAŽNOST SAMOMASAŽE U AYURVEDI – SELF ABHYANGA

AYURVEDSKA SAMOMASAŽA ZA DUŠU I TIJELO

Ayurveda smatra da je Ulje za Tijelo isto što i Ljubav za Dušu. Navikli smo redovito dodavati ulje u naš automobil, ali vrlo često zaboravimo nauljiti naše tijelo. Ayurveda slavi ulja! Masaža je izuzetno važna terapija u Ayurvedi, krijepi i ozdravlja svaku našu stanicu. Ono što ćete odmah primjetiti u odnosu ayurvedske i neke druge masaže – ayurvedske masaže obilato koriste ulja. Uljima čistimo, jačamo, hranimo, balansiramo i Dušu i Tijelo. Masažom se rješavamo stresa, te čistimo i tijelo i um od toksina. Uljima iskazujemo duboku ljubav prema sebi. Uljima sebe volimo. I zato, kada me pitate koji je najbolji način za započeti dan, reći ću – samomasažom toplim uljima. U ovom postu želim Vam opisati kako…

Iznimno je bitno da su ulja prilikom masaže topla, odnosno blago zagrijana. Grijemo ih na način da bočicu s uljem uronimo u posudicu s vrućom vodom. Za pola minute naše ulje je zgrijano i spremno za njegu tijela. Masažu počnemo ili od vrata ili od stopala, nježno utrljavamo ulje pokretima u smjeru srca. Dovoljno je tek nekoliko minuta, a učinak je izuzetan.

Važno je da masažu činimo PRIJE tuširanja. Nauljimo se, i pričekamo barem 15-20 minuta, potom se istuširamo. Na taj način tijelo će prvo upiti dovoljno ulja, a pod toplim tušem pore kože još će se više otvoriti i fino ulje prodrijet će duboko u svih sedam slojeva kože, te u cijeli organizam. Nakon tuširanja, površina kože bit će sjajna, nahranjena, nježna i glatka. Možemo se mirno obući, bez straha da će nam ulje ostati na odjeći.

 

AyuGarden preparate šaljemo GLS dostavnom službom. Isporuka u roku 1-3 radna dana od narudžbe. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 49 Eura.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Paket za zdravlje Žene”

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi