Akcija!
Na zalihi

Mirisni rolleri ČAKRE

11,81  9,95 

Obriši
Najniža cijena: N/A

Opis

Mirisni Rolleri ČAKRE mirisni su zapis koji slijedi energiju 7 Čakri. Eteričnim uljima koja nose u sebi prilagođeni su svakoj čakri.

Prema drevnoj vedskoj filozofiji čakre su energetski vrtlozi u tijelu koji nas energetski povezuju sa cijelim univerzumom. U ljudskom tijelu je sedam glavnih čakri, smještene su od donjeg dijela trupa do vrha glave. Svaka čakra ima svoju boju a boje i redoslijed boja čakri jednak je duginim bojama.

Čakre je važno čistiti, kako na energetskoj, tako i na svim drugim razinama. AyuGarden kolekcija rollera ČAKRE namjenjena je za svjesno čišćenje na fizičkoj razini, a svakako je preporuka istovremeno s fizičkom, čistiti i mentalnu razinu (svjesnim usmjeravanjem pažnje na kvalitete određene čakre i održavanjem njihove čistoće) te energetsku razinu postojanja (meditacijom i mantrama). Preporučujemo koristiti rollere uz afirmaciju za svaku čakru.

Volumen: Roller 10ml

Mirisni Rolleri Čakre namjenjeni su da se nanose na područje čakri ujutro prilikom buđenja, uvečer prije spavanja, te tijekom meditacije, pranayama i drugih duhovnih praksi. Možete ih nositi sa sobom tijekom dana, te ih nanositi i na zapešća, sljepoočnice, vrat…

1. MULADHARA / Korjenska

Smještena je pri dnu kralješnice. Važna je za uzemljenje. A dobro uzemljenje je iznimno važno za naše postojanje na Zemlji. Muladhara pokreće tri primarna poriva: za hranom, pićem, seksom i samoodržanjem.

Afirmacija za Korjensku čakru: “Povezan/a sam sa Zemljom. Snažna sam i stabilna.”

Roller sadrži čista eterična ulja: Cedar atlaski, Vetiver, Pačuli, Mirta, Đumbir, Papar, Mandarina u baznom ulju jojobe.

2. SVADHISTHANA / Sakralna

Smještena na području pelvisa, zdjelice i spolnih organa, upravlja elementom vode – tekućinama u tijelu, važna je za kreativnost, seksualnu energiju, emocije i nesvjesno. Energetska funkcija Druge čakre je da nam pomogne regulirati svoje osjećaje i želje, kako bi mi upravljali njima a ne oni nama.

Afirmacija za Sakralnu čakru: “Ja sam kreativno biće s neograničenim potencijalom.”

Roller sadrži čista eterična ulja: Magnolia, Ylang Ylang, Smilje, Muškatna Kadulja, Jasmin, Ružino Drvo, Geranij, Mirta, Mandarina u baznom ulju jojobe.

3. MANIPURA / Solarni pleksus

Nalazi se u predjelu pupka. Manipura ima snažnu unutarnju vatru (agni) i pomaže nam da probavimo ne samo hranu, nego i životna iskustva. Energetski, funkcija Manipure je optimizirati našu osobnu snagu kako bismo mogli snažno i odlučno ploviti svojim Životom. Manipura nam daje povjerenje u vlastitu snagu, kako bismo mogli otpustiti sve ono što nam više ne treba i ne služi.

Afirmacija za Manipuru: “Snažna sam i sigurna u sebe. Mogu se nositi sa svime.”

Roller sadrži čista eterična ulja: Mirta, Cedar atlaski, Ylang Ylang, Juniper, Limunska trava, Smilje, Lavanda, Bor, Đumbir u baznom ulju jojobe.

4. ANAHATA / Srčana

Smještena je u predjelu Srca. Ayurveda kaže da tu obitava OJAS, tih nekoliko kapi eliksira Života. Na duhovnoj razini, smatra se da je to dom višeg/beskonačnog, vječnog i neuništivog ja. Anahata je povezana sa zračnim elementom i s emocionalnim kvalitetama poput mira, ljubavi i otvorenosti. Anahata nas energetski otvara bezuvjetnoj ljubavi.

Afirmacija za Srčanu čakru: “Daj Ljubav da bi primila Ljubav. Budi Ljubav.”

Roller sadrži čista eterična ulja: Geranij, Ružino drvo, Ylang Ylang, Mandarina, Bor u baznom ulju jojobe.

5. VISHUDDHA / Grlena

Nalazi se u predjelu vrata. Grlena čakra povezana je s elementom Etera, odnosno s Svemirom i Akašom. Zadužena je za govorenje Istine. Energetska funkcija Grlene čakre jest da nam pomogne pronaći vlastiti, autentični izričaj.

Afirmacija za Grlenu čakru: “Govorim svoju Istinu. Živim svoju Istinu.”

Roller sadrži čista eterična ulja: Tamjan, Lavanda, Bergamot, Tulsi u baznom ulju jojobe.

6. AJNA / Treće oko

Smještena je između obrva. Smatra se sjedištem uma, svjesne i nesvjesne inteligencije. Nije povezana niti s jednim elementom, Ajna je onkraj fizičkog. Centar je intuicije, vizije, predviđanja i dubokog unutarnjeg znanja. Energetska funkcija Ajne jest da nam pomogne da spoznamo sebe: emocionalno, mentalno i duhovno.

Afirmacija za Ajnu: “Otvorena sam, intuitivna i samosvjesna.”

Roller sadrži čista eterična ulja: Muškatna Kadulja, Limun, Ružmarin, Cedar atlaski, Pačuli, Vetiver u baznom ulju jojobe.

7. SAHASRARA / Krunska

Nalazi se na vrhu glave. Predstavlja ulaz u čistu svijest. Sahasrara služi za povezivanje s Božanskom energijom, povezana je s jastvom, najvišim dijelom nas. Sahasrara nam pomaže da idemo u smjeru prosvjetljenja, da u sebi pronađemo osjećaj i put povezanosti sa svime.

Afirmacija za Krunsku čakru: “Predajem se mudrosti čiste svijest.”

Roller sadrži čista eterična ulja: Lotus, Tamjan, Mirta, Palo Santo, Palmarosa, Lavanda u baznom ulju jojobe.

?

Ukoliko kupujete Paket rollera, molimo pod napomene prilikom narudžbe navedite koje želite.

AyuGarden preparate šaljemo GLS dostavnom službom. Isporuka u roku 1-3 radna dana od narudžbe. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 49 Eura, dok za manje narudžbe dostava iznosi 25-30kn.

Dodatne informacije

Opcije

1. MULADHARA / Korjenska, 2. SVADHISTHANA / Sakralna, 3. MANIPURA / Solarni pleksus, 3x rolleri Čakre po izboru, 4. ANAHATA / Srčana, 5. VISHUDDHA / Grlena, 5x rolleri Čakre po izboru, 6. AJNA / Treće oko, 7. SAHASRARA / Krunska, 7x rolleri Čakre

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mirisni rolleri ČAKRE”

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi