Na zalihi

Kadulja & Sandal – svežanj za pročišćavanje

10,90 

Opis

Svežanj Bijele Kadulje (Salvia Apiana) tradicionalno se koristi za čišćenje prostora, aure i energetskog polja. U ovoj kombinaciji obogaćen je Sandalom, što snopu za kađenje daje poseban miris i svojstva pročišćavanja.

Bijela Kadulja je sveta biljka drevnih naroda Sjeverne Amerike. Biljni tamjan, koji dolazi izravno iz biljke, koristi se za spaljivanje i uklanjanje negativnih energija. Pomaže u pročišćavanju prostora, privlači pozitivne energije, a istovremeno daje ugodnu i intenzivnu aromu. Miris koji ispušta dim često se koristi u aromaterapiji, kako zbog mirisa, tako i zbog  sposobnosti da poveća količinu kisika koju mozak prima.

Da biste obavili ritual kod kuće, zapalite svežanj bijele kadulje na jednom kraju, sve dok ne vidite plamen, a zatim ga zapuhnite kako bi bilje bolje gorjelo i zadržalo žar. U to vrijeme se oslobađa dim koji se širi po kući. Nakon paljenja bijele kadulje u prostoru, obično se ostavlja na abalon školjci dok ne izgori, ili se ugasi te se koristi više puta.

Američki Indijanci voljeli su spajati četiri elementa za svoje rituale čišćenja: vodu, vjetar, zemlju i vatru. Abalon školjka predstavlja element vode, kadulja zemlju, sagorijevanje vatru, a dim vjetar.

Abalon školjku možete pronaći OVDJE.

Ovo je najkvalitetnija bijela kadulja (Salvia Apiana) koja postoji na tržištu.

Količina: 1 svežanj, duljine približno 10 cm

Naša je kadulja 100% održivog podrijetla, uzgojena u obalnim planinama Kalifornije i čvrsto ručno umotana kako bi se osiguralo dugo i sporo sagorjevanje.

Kadulja i njen dim koriste se stotinama godina za čišćenje, pročišćavanje, iscjeljivanje, pomlađivanje i zaštitu. Dim kadulje čisti negativne/loše energije, poboljšava duhovnu povezanost, smiruje stres i pomaže mentalnoj jasnoći.

Drevni narodi štovali su ovaj ritual jer štiti i čisti od loše energije, ostavljajući mjesta pozitivnima. Kađenje bijelom kaduljom brz je i moćan ritual čišćenja prostora od ustajalih energija, te ispunjavanje prostora čistim i svježim energijama.

Koristi se za: meditaciju, aromaterapiju, opuštanje i za bolji osjećaj povezanosti s duhovnim energijama. Kadulja gori ugodnom i umirujućom aromom pa je savršen 100% prirodan miris.

Ako se energija ne očisti, ona može stajati i nakupljati se, te se osoba i prostor počnu osjećati teškim, neprotočnim i zagušenim.

Kađenje je moćan ritual čišćenja koji koriste mnoge izvorne tradicije širom svijeta.

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi