Opis

Dodamo li Amlu u smjesu biljaka za prirodno bojenje kose, postići ćemo njezine pepeljaste tonove. Amla neutralizira crvenkasti odsjaj kane i sene, a u kombinaciji s indigom stvara još tamnije tonove jer omogućuje jaču apsorpciju indiga.

Ako biljke za bojenje kose miješate s čajem, prah amle pomiješajte prvo s čajem pa onda s tom otopinom miješajte kanu.

Poznata je po svom protuupalnom djelovanju te umiruje nadraženo vlasište, a koristi se i kao izuzetno djelotvorna maska za lice za rješavanje problema s aknama.

Na 100 g praha kane ili sene u prosjeku je potrebno staviti 25 g praha amle.

Maska za kosu od amle

Umiješajte prah amle s vodom dok ne dobijete smjesu gustoće jogurta. Umasirajte ju u suhu kosu, kosu pokupite te na nju stavite kapicu za tuširanje ili prozirnu foliju. Masku ostavite 15 minuta te ju nakon toga dobro isperite. Masku je poželjno koristiti jedanput tjedno.

15-minutna maska djeluje na ponovno povezivanje keratinskih veza, tako da na kosu ispranu od maske od amle možete staviti željene viklere i osušiti ju, i dobit ćete privremene uvojke ili kovrče.

Maska od Amle za lice

U prah amle umiješajte vodu dok ne dobijete gustu smjesa. 5 minuta masiranja lica ovom pastom je savršen piling sa uklanjanje mrtvih stanica. Amla ima protuupalno djelovanje i stoga je odlična za učinkovito rješavanje problema s aknama.

Sastav: Indijska kosmulja (lat. Emblica Officinalis)

Količina: 100g

Dodatne informacije

Težina 80 kg
Količina

100g, Amla ulje za kosu 125ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Amla Hair Premium 100g”

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi