CategoriesBlog

Priče o Shatavariju koje trebaju biti ispričane

 

Shatavari Premium iz naše AyuGarden ayurvedske biljne ljekarne mnogim Ženama pomogao je u ozdravljenju, promjenio Život i ostvario snove o majčinstvu. Ovdje ću s Vama podjeliti neke od meni najljepših priča vezanih uz Shatavari Premium:

 

Imala sam operaciju desnog jajnika s cistom 11x12cm, ciste na dojkama sa 20 godina. Liječnici me još od puberteta upozoravaju da vjerovatno nikada neću moći ostati trudna. Shatavari Premium sam počela piti zbog hormonalnog balansa, te “normalnijeg” menstrualnog ciklusa. Savjetovano mi je korištenje nekih hormonalnih solucija, no prema preporuci prijateljice odlučila sam se predati u ruke prirodi tj Shatavariu ?. Prognoze o mogućnosti zadržavanja trudnoće nisu bile pozitivne (obzirom na policistični jajnik). Nakon više od 10 godina pokušaja ostvarivanja trudnoće, a uz samo dva mjeseca korištenja Shatavari Premium ali onako “sveto” prema uputama pokazao se plus na testeru za trudnoću. Ultrazvuk je pokazao ne jednu nego dvije gestacijske vrećice! Možete misliti u kojem šoku smo bili od svih prognoza, a i samim time viješću jer nitko u obitelji nije imao blizance. Da su “prirodne” objašnjava nalaz – dvojajčana blizanačka trudnoća. Danas smo u šoku kad nas netko pita jel se možete zamisliti s jednim dijetetom jer je baš svijet udvostručen 🙂 

Antonija K. , Zagreb

 

Osjećam potrebu da i ja napišem malu priču o Shatavari Premium i djelovanju te čudesne biljke. Prilikom našeg zajedničkog zadnjeg druženja uz gong pred kraj 2016. godine, jedna od polaznica ispričala je svoju priču kako je u borbi da uspije zatrudnjeti nakon što joj je rečeno da to kod nje nije nikako moguće kao pokušaj “nemam što izgubiti” počela uzimati shatavari …i čini mi se da je već nakon prve ture na iznenađenje svih zatrudnjela i na svijet donijela dvije prekrasne djevojčice.

Dok sam slušala njenu priču odmah sam pomislila na svoju najbolju prijateljicu koja žarko želi bebu ali na žalost nakon bezbroj pokušaja to nije i ostvarila.. i odlučila sam joj pokloniti paketić Shatavari Premium iz AyuGarden web shopa. Uzimala ga je redovno i gle čuda – moja prijateljica je baš danas (18.4.2017.u svojoj 39. godini ) prvi puta čula na UZV otkucaje srca svoje bebe….da, uspjela je zatrudnjeti. Mislim da ova priča treba biti ispričana.

Melita B.

 

Godinama sam imala problematičan menstrualni ciklus, dugi rasponi između dva ciklusa… pa razni drugi endokrinoloski problemi i na kraju problemi sa zatrudnjvanjem. Uglavnom ostala sam trudna 🙂 i rodila zdravo dijete, no endokrinološki problemi s neredovitom ciklusom su ostali. Počela sam uzimati Shatavari Premium, te već nakon 15 dana učinilo se kako imam zdravu pravu ovulaciju, te nakon toga vrlo brzo i normalni ciklus. I evo sad je tako već treći mjesec za redom. Što reći nego zaista Bogom dana biljka. Da sam bar za njega znala ranije.

A. M.

 

Neredovit ciklus je nešto s čim sam živjela godinama dok nisam počela koristiti Shatavari Premium. Već nakon mjesec dana korištenja Shatavaria moj se ciklus regulirao te je redovit u dan. Dodatno, simptomi pms-a, napetost, bolne grudi te obilna krvarenja su stvar prošlosti.

Dobru vijest sam podijelila s prijateljicom čija je kćer, tinejdžerica imala problema s obilnim krvarenje i jako kratkim ciklusom. Nakon dva mjeseca korištenja Shatavari Premium ciklus joj se regulirao. Stoga toplo preporučujem ovaj prozvod svim ženama.

D. M.

 

Shatavari Premium je za mene veliko otkriće. Otkako ga uzimam, toliko se dobro osjećam da to ne mogu opisati. Počela se buditi zatomljena žena u meni, dugo potisnuta zbog silnih obaveza na relaciji kuća posao. Uz Shatavari Premium mnogo se bolje osjećam. Puna sam poleta i energije. Toliko toga dobrog u meni je probudio, osjećam da djeluje jako duboko na svim razinama.

Iva P.

  

Jako sam zadovoljna s Shatavari Premium. Primjetila sam da imam mirnije misli već nakon nekoliko dana korištenja. Shatavari Premium sada koristim mjesec dana i osjećam se sve bolje. Počela sam spavati noću (3 godine nisam odspavala duže od tek kojeg sata, što zbog malog djeteta, što zbog toga što mi se nespavanje uvuklo duboko u sistem). I ne samo što spavam, već nakon 3 godine i sanjam!! Shatavari Premium moj život vraća u normalu. Hvala!!! Pomažu naravno i Jatamansi i sve one uljne pomadice što kupih od vas 🙂 

Marijana L.

 

Nisam imala redoviti ciklus zadnjih 10 godina. Iskreno, menstruacija mi je dolazila jednom godišnje. Pijem Shatavari Premium zadnja 3 mjeseca, i od tada uredno dobivam menstruaciju. Nemam riječi… Shatavari Premium je od sada moj najvjerniji prijatelj.

Sanja J.

 

Shatavari Premium koristim posljednja tri tjedna, a njegov utjecaj osjetila sam već u prvih tjedan dana. U vrijeme kad sam ga počela konzumirati mensturacija mi je kasnila dva tjedna, osjećala sam se umorno, naduto, nervozno i imala sam česte nesanice. Kroz tjedan dana dobila sam menstruaciju, simptomi nadutosti i nervoze gotovo pa su nestali, a umor i nesanica su sve rjeđi. Bolovi koji mi se inače javljaju, najčešće u vrijeme ovulacije, ovaj ciklus su znatno slabiji. Osjećam se bistrije, odlučnije i lakše reagiram na stres, a samim time imam i više energije.

Marija Š.

 

Već nekoliko godina simptome menopauze s ničim ne uspjevam ublažiti. Valunzi, nervoza, preznojavanje, nesanica, rastrešenost… postali su dio moje svakodnevice. Prije nekoliko mjeseci počela sam koristiti Shatavari Premium. Otkako ga koristim, svi simptomi menopauze potpuno su nestali. Konačno sam naspavana. Otkako koristim Shatavari Premium konačno uživam u svojim godinama i u svom Životu!

Marija P.

 

Počela sam osjećati simptome predmenopauze. To mi daje osjećaj straha od ulaska u novo životno razdoblje i iskreno, pojavio se strah od starenja. Povremeno se pojavljuju valunzi. Nervoza je sve veća. Zadnjih pola godine osjećam hormonalnu neravnotežu i to iz dana u dan sve veću. Počela sam koristiti Shatavari Premium da mi olakša predmenopauzu i prijelaz u menopauzu. Otkako koristim Shatavari Premium osjećam olakšanje. Svi simptomi su nestali. Presretna sam i preporučujem Shatavari Premium svim prijateljicama.

Silvija Z.

 

Počela sam koristiti Shatavari Premium i Triphalu prije 5 tjedana zbog zdravstvenih problema, i to sa puno povjerenja jer mi je sistem Ayurvede jednostavno jako dobro legao! Znam da je ovo proces i da mi treba minimalno 3 mjeseca “terapije” da bih dobila prve rezultate no sama činjenica da imam vjere u to čini da se već sad osjećam puno bolje. 

Sigurna sam da cu se uskoro javiti sa dobrim rezultatima! Hvala Tanji koja mi je predstavila Ayurvedu na pravi način.

Jelena L. J.

 

Shatavari Premium po akcijskim cijenama potražite ovdje.

Odgovori