CategoriesBlog

Ayurvedske biljke za njegu i bojenje kose

AYUGARDEN HAIR – Ayurvedske biljke za njegu i bojenje kose

AyuGarden nudi samo najbolje od najboljeg iz Prirode. S našim biljkama za kosu možete postici sve nijanse smeđe, zlatne, medene, crvene i crnu kosu. Daju kosi predivan sjaj, hrane ju, spriječavaju ispadanje, rješavaju probleme vlasišta. Prekrivaju i sijede, jedino ne posvjetljuju kosu jer ne sadrze kemikalije.

AyuGarden Premium biljke za njegu i bojenje kose vrhunske, body art kvalitete, najfinije koje možete pronaci u prirodi. Ovo su biljke za potpuno prirodno bojenje kose i njegu, sa svim eko certifikatima, bez parabena, bez amonijaka, bez peroksida, bez ikakvih kemikalija i teskih metala! 

Otkrijte sve nijanse koje možete dobiti koristeći prirodne boje za kosu te kako pravilo pripremiti boje za kosu – ovdje.

Benefiti prirodnih boja za kosu:

  • Ne sadrže kemikalije, peroksid, amonijak, teške metale, parabene…
  • Pogodne za trudnice, dojilje i sve kojima je potrebna poptpuno prirodna njega kose
  • Možete postići sve nijanse smeđe (od svjetlih do vrlo tamno smeđe), sve nijanse boje meda, crnu i sve nijanse crvene kose
  • Potpuno prekrivaju sijede!
  • Boja je trajna i ne ispire se
  • Dubinski hrane i njeguju kosu, daju joj prekrasan sjaj, balansiraju pH vlasista te na taj način ublažavaju masnu ili suhu kosu, spriječavaju perut, zaustavljaju opadanje i potiču rast kose, štite kosu od nepovoljnih vremenskih utjecaja…

Ovdje potražite odgovore na najčešća pitanja vezana uz bojenje kose ayurvedskim biljkama.

Naučite osnove bojenja kose AyuGarden biljkama u našem videu:

BILJKE ZA NJEGU I BOJENJE KOSE:

Kana, Sena, Indigo Premium
100g – 100kn
200g – 170kn
300g – 240kn
Shikakai Premium
200g – 90kn
500g – 200kn
Ruža, Aloe Vera, Hibiskus Premium
25gr – 50kn
100gr – 150kn
Amla Hair  Premium
100gr – 80kn

Ayurvedske boje i njega kose

U prirodi pronalazimo sve što nam je potrebno za kvalitetan i uravnotežen život. Kada je riječ o njezi kose, sve o pravom povratku prirodnom možemo učiti od žena u Indiji. One već tisućljećima na svoju kosu nanose prahove biljaka koje njihovu kosu čine jedinstvenom – sjajnom, snažnom i zdravom.

Kana i njezini neraskidivi saveznici – sena i indigo – njeguju i jačaju kosu te ju boje u vašu željenu nijansu. U našoj ponudi su i biljke koje koristimo kao maske za njegu kose te kao prirodne šampone ili balzame za kosu, bilo za normalna ili, pak, problematična vlasišta osjetljiva na konvencionalne šampone.

Užurbana svakodnevica primorala nas je da za sve tražimo kratkoročno što brža i učinkovitija rješenja, što je iskoristila industrija proizvoda za kosu nudeći nam instant boje za kosu prepune opasnih kemikalija, među kojima prednjače amonijak i PPD, koji može izazvati i teške alergijske reakcije. Naše tijelo stvoreno je za nježan i prirodan pristup, stoga i biljke koje prirodno boje i njeguju kosu postaju logičan odabir.  

Više o Ayurvedskim bojama za kosu potražite ovdje.

Odgovori