AyuGarden webshop je usluga koja omogućuje korisnicima ove usluge (dalje u tekstu pojedinačno: “Korisnik” ili skupno: “Korisnici”) kupovinu proizvoda koji se nalaze na navedenoj internetskoj stranici.

 

1. Podaci o Korisniku
Podaci o Korisniku koji se upisuju u procesu online kupovine, odnosno kada Korisnik odluči kupiti određeni AyuGarden proizvod. Podaci prikupljeni od strane Korisnika prikupljaju se samo u svrhu naplate transakcije. AyuGarden jamči Korisnicima da prikupljeni podaci neće biti korišteni za bilo koju namjenu osim omogućavanja kupovine putem AyuGarden webshopa, bez prethodne dozvole Korisnika.

 

Korisnik kupovinom potvrđuje sljedeće:
– da je u cijelosti upoznat te prihvaća Uvjete korištenja usluge AyuGarden webshopa
– točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka, te
– daje izričitu suglasnost da AyuGarden može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja drugih usluga, obavještavanja o novim proizvodima i uslugama te unapređenja usluga. AyuGarden navedene podatke može davati trećim stranama u svrhu izvršavanja Usluge.

 

2. Cijene proizvoda i načini plaćanja
Cijene Proizvoda izražene su u hrvatskim kunama i uključuju PDV. Proizvodi su podložni promjeni cijena sve do potvrde kupovine. Potvrdom online kupovine Korisnici završavaju proces kupovine putem AyuGarden webshopa. Cijena dostave kupljenih Proizvoda nije uključena u cijene proizvoda dostupnih putem AyuGarden webshopa.

 

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

 

Kupcima u AyuGarden webshopu prilikom kupovine proizvoda omogućeno je plaćanje sljedećim načinima:
– pouzećem
– ponudom
– kreditnim karticama (Maestro, MasterCard, Visa, Diners)
– uslugom PayPal

 

3. Dostava kupljenih proizvoda
Dostava Proizvoda moguća je unutar područja Republike Hrvatske. Nakon od strane AyuGardena evidentirane narudžbe Korisniku će Proizvodi biti isporučeni u roku 15 dana.

 

4. Povrat kupljenih proizvoda
Korisnik ima pravo u roku od četrnaest (14) kalendarskih dana od dana dostave Proizvoda na zamjenu kupljenog Proizvoda ili povrat Proizvoda ukoliko uoči nedostatke na Proizvodima ili su dostavljeni Proizvodi neispravni. AyuGarden će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na tekući račun koji će korisnik prilikom kontakta navesti ili zamijeniti Proizvod novim u roku petnaest (15) dana od datuma primitka vraćenog Proizvoda na skladište. Korisnik najavljuje povrat kupljenih Proizvoda elektronskim putem na e-mail: webshop@ayugarden.com

 

Povrat dostavljenih Proizvoda vrši se dostavom na adresu o kojoj je Korisnik obaviješten u trenutku dostave. Korisnik je obvezan dostavljene Proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena).

 

5. Ostali uvjeti
AyuGarden se u potpunosti odriče svake odgovornosti za štetu koja može nastati Korisniku ili trećoj strani u vezi s upotrebom ili zlouporabom korištenja AyuGarden web shopa, ako šteta nije nastala krivnjom AyuGarden webshopa. AyuGarden neće odgovarati za bilo koju štetu koja bi mogla nastati zbog prekida internetske konekcije prilikom korištenja internetskih stranica i popratnih usluga.