Na zalihi

Palo Santo mirisna drvca za pročišćavanje

8,50 

Opis

Palo Santo (Bursera graveolens) je Sveto Drvo Perua i Južne Amerike. Raste u suhim tropskim šumama i daje vrlo mirisnu smolu. Njegov miris stoljećima su drevni narodi koristili za čišćenje prostora, energija i aure, te prizivanje mira i blagostanja. Šamani i svi koji traže jaču duhovnu vezu sa sobom i svijetom oko sebe koriste Palo Santo za zaštitu, iskustvo i liječenje. Za čišćenje prostora u nama i oko nas, te aure i energetskog polja.

Pakiranje: 5 štapića, dužine cca. 10cm

Tisućama godina drvo, smola i eterično ulje Palo Santa korišteni su u medicinske svrhe. Uglavnom se koristi za liječenje boli i stresa, smatra se da smanjuje tjeskobu, te povećava jasnoću i koncentraciju. Starosjedioci Anda stoljećima koriste Palo Santo za duhovno i energetsko čišćenje. Vjeruje se da drvo kada se spali čisti negativnu energiju, vraća mir, nadahnjuje kreativnost, donosi ljubav, sreću, pozitivnosti i radost. Paljenjem Palo Santo drveta ulazite u dublju povezanost s božanskim izvorom, povezujete se sa Zemljom i unutarnjom sviješću.

Kako koristiti Palo Santo? Drvce zapalite, kad se rasplamsa puhnite u plamen, ugasite ga, neka se dimi. U jednoj ruci držite Palo Santo drvce, a u drugoj podložak ispod drvca, preporučujemo Abalon školjku. Postavite namjeru o tome što želite očistiti iz svog prostora, a zatim se krećite po cijelom prostoru, od kuta do kuta, uklanjajući lošu energiju. Na kraju očistiti svoju auru. Jedno drvce možete pustiti da sagori do kraja, ili ga ugasite pa poslije nastavite koristiti.

Naša Palo Santo drvca dolaze od djevičanskog stabla Palo Santo iz Perua, vrhunske kvalitete. Dugo gore, divno mirišu. 

Palo Santo je sveto drvo, raste u suhim šumama peruanske Amazone i u većem dijelu Južne Amerike. To su stabla koja dosežu veličinu od 4 do 10 metara. Ovo stablo umire prirodnim putem i tek nakon 3-4 godine drvo se uzima za obradu, jer tek tada ostvaruje svoje ljekovita svojstva, te ne šteti prirodnoj ravnoteži.

Što još imamo za čišćenje prostora možete pogledati OVDJE. 

Želite li Malu/Narukvicu od Palo Santo drveta, možete ju pronaći OVDJE.

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi