Na zalihi

Kamilica rimska eterično ulje BIO 2g Florihana

26,89 

Opis

KOD KOŽNIH ALERGIJA, KOD GRČEVA GLATKE MUSKULATURE, SMIRUJUĆE, KOD KOŽNIH PROBLEMA

Kamilica rimska ima protuupalno djelovanje, snažan spazmolitik – djeluje kod grčeva glatke muskulature; blagi sedativ i anksiolitik – kod napetosti i nervoze. Miris eteričnog ulja rimske kamilice snažno umiruje i uspavljuje. Jedno je od najblažih eteričnih ulja pa je posebno pogodno za djecu i bebe.

Količina: 2 g

Eterično ulje rimske kamilice snažno umiruje, djeluje antidepresivno pa se može koristiti u stanjima izrazitog stresa, nemira, šoka, nesanice čak i kod male djece i beba (nicanje zubića, odlazak u vrtić, školu), kod strahova. Koristi se i kod hiperaktivne djece.

U kozmetici se preporuča za suhu i osjetljivu kožu. Koristi se i u izradi parfema jer kao srednja nota prirodnim parfemima daje voćnu notu što je izrazito rijetko.

Eterično ulje rimske kamilice posebno je pogodno za nježne i osjetljive osobe. Pomaže prepoznati snagu u našim slabostima.

Eterično ulje rimske kamilice (Chamaemelum nobilecertificirano je organsko, 100% čisto i prirodno. Dobiva se destilacijom vodenom parom biljke u cvatu. Ovo organsko eterično ulje je HEBBD ulje (botanički i biokemijski definirano eterično ulje). Proizvod je klasificiran kao prirodna aroma u Francuskoj.

Kamilica rimska BIO, organsko eterično ulje rimske kamilice – FLORIHANA
Iz obitelji Asteraceae, rimska kamilica poznata je po svojim umirujućim i spazmolitičkim svojstvima.

Botanički naziv:  Chamaemelum nobile

Djelovanje: protuupalno djelovanje, snažan spazmolitik – djeluje kod grčeva glatke muskulature; kod glavobolje, zubobolje, blagi sedativ i anksiolitik – kod napetosti i nervoze, ublažava probavne probleme

Način uzgoja: organski uzgoj

Način dobivanja: destilacija vodenom parom

Dio biljke: cvjetovi

 

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi