Da! Shatavari Premium preporučujem piti prijepodne između doručka i ručka, te poslijepodne između ručka i večere. Triphala Premium se pije ujutro natašte i navečer nakon zadnjeg obroka.

Da. Ove biljke nemaju kontraindikacije s lijekovima, niti s dodacima prehrani.

Jedan ciklus trebao bi trajati minimum 45 dana. Važno je ne prekidati ciklus, i piti svaki dan točno kako je navedeno u uputama.

Potrebno je 200-400g, ovisno uzimate li pola ili cijelu čajnu žličicu po konzumaciji, te uzimate li shatavari jednom ili dva puta dnevno. 

Da. Triphala premium je jedina biljka na svijetu koja se, ako želite, može piti cijeli život bez prestanka. Shatavari premium preporučujem piti maksimalno 6 mjeseci bez pauze, tada je potrebna pauza 2 do 3 tjedna da se organizam uskladi s novim, iscjeljujućim frekvencijama.

Prvi rezultati obično se osjete već nakon 3-4 dana konzumiranja. No važno je završiti ciklus od 45 dana, i piti svakodnevno, kako bi rezultati bili dugoročni.

Možete, omjer je ½-1 čajne žličice po konzumaciji, 2xdnevno.e

Shatavari Premium preporučujemo piti s mlijekom, kravljim ili biljnim, jer to je tonik, a tonike pijemo s nečim gušćim od vode. Shatavari s vodom djeluje, ali slabije.

Bolje ne. Triphala najbolje djeluje kada je u prahu i otopljena u vodi, bez ikakvih dodataka.

Ayurveda daje prednost biljkama u prahu, tako imaju bolje djelovanje. Osobito triphala i sve biljke koje se koriste u svrhu balansiranja probave. Kapsule djeluju malo slabije od praha, preporučujemo ih kod putovanja zbog praktičnosti, ili u iznimnim situacijama kad je osoba izuzetno jako osjetljiva na okus i ne podnosi prah. Također je bitrno za napomenuti da se u kapsulama nalazi identičan prah koji prodajemo i u pakiranjima u prahu.

Triphala Premium je kiselkasto-gorkasta, okus je neobičan i većini treba nekoliko dana za privikavanje. Kada se priviknu, sve dalje je lako. Shatavari Premium je slatkast i ugodnog okusa, u napitak sa shatavarijem možete dodati i malo meda, cimeta, kardamoma…

Biljke u prahu svoj najbolji ljekoviti potencijal ostvaruju u prvih šest mjeseci od pakiranja, nakon toga polako gube ljekovita svojstva. Do 12 mjeseci biljke su i dalje vrlo ljekovite, no nakon 12 mjeseci od sušenja i pakiranja, biljke gotovo potpuno gube svoj ljekoviti potencijal. Upravo zato, mi u AyuGardenu uvozimo biljke svakih nekoliko mjeseci. Znate li koliko dugo biljke obično stoje na policama trgovina prije nego dođu do kupca?

Ne preporučujem ih trudnicama i dojiljama. Triphalu ne preporučujem jer je laksativ i može potaknuti prijevremeni porod. Shatavari ne preporučujem jer balansira hormone, a tijekom trudnoće to ne radimo. Za vrijeme trudnoće i dojenja ne preporučujem konzumaciju ničega što već prije niste konzumirali, važna je hrana, a dodaci prehrani i ljekovito bilje neka ostanu u minimalnim količinama.

Shatavari Premium mogu početi piti djevojčice u pubertetu kada dobiju prvu menstruaciju, osobito ako je neredovita, ako pate od PMS-a, ili se pojavi bilo kakav drugi hormonalni problem.

Triphalu Premium mogu konzumirati i manja djeca, odnosno djeca školske dobi. Ukoliko ne vole okus, ponudite im kapsule (1-3 kapsule dnevno).

Ne! Postoji vrlo malo ljudi (1% od ukupnih korisnika) koji ne primijete rezultate naših preparata. No, to ne znači da biljke ne djeluju. Biljke ne djeluje kada su ili stare (naše to nisu), ili se ne koriste pravilno (pratite upute na našim pakiranjima), ili se ne koriste redovito (obavezno svaki dan, minimum 45 dana), ili se koriste u premalim omjerima… Ako i nakon 2-3 tjedna eventualno ne primijetite rezultate, pojačajte omjer – koristite 1 cijelu žličicu, dva puta dnevno. I osluškujte sebe, pažljivo. 

Ayugarden jedini u Hrvatskoj za sve biljke koje nudi ima apsolutno sve ekološke certificate. To je izuzetno važno, jer uzgoj u Indiji je prilično nekontroliran, i bez certifikata ne znate kakva je kvaliteta. Biljke čije podrijetlo i način uzgoja nisu strogo kontrolirani vrlo često ne djeluju. Zato su ovi certifikati izuzetno važni. I uz sve certifikate, nudimo najnižu cijenu za ove biljke u Hrvatskoj!