Akcija!
Dostupno

Paketi biljaka za imunitet

450,00 kn 310,00 kn

450,00 kn 310,00 kn
Obriši

Opis

Paket OPTIMUM za energiziranje organizma
 • Tulsi Premium, 200gr
 • Guduchi Premium, 200gr.
 • Amla Premium, 200gr
UKUPNO 310 kn (Puna cijena 450 kn)


Paket PREMIUM za energiziranje organizma
 • Tulsi Premium, 200gr
 • Guduchi Premium, 200gr.
 • Amla Premium, 200gr
 • Moringa, 200gr
UKUPNO 390 kn (Puna cijena 545 kn)Paket SUPERIOR za energiziranje organizma
 • Tulsi Premium, 200gr
 • Guduchi Premium, 200gr
 • Amla Premium, 200gr
 • Moringa, 200gr
 • Ashwagandha, 200gr
UKUPNO 470 kn (Puna cijena 640 kn)
Ukoliko želite Paket biljaka u kapsulama, javite nam se na mail info@ayugarden.com i poslat ćemo Vam ponudu.

 

ŠTO MOGU DOBRO ZA SEBE UČINITI DANAS?

Ne daj mjesta strahu i panici

Duboko u sebi osjećam da je trenutna situacija oko nas stvorena da, međuostalim, usmjeri našu pažnju više unutra, a manje van. Sve je stalo. I može se. Čisti se. Manje je ispušnih plinova, osjetite li to? Energija i svijest na Zemlji se mijenjaju, i od nas traži promjene. Nemojmo se predati strahu, ne panici. Ali isto tako, postupajmo odgovorno i svjesno. I budimo u miru, sa sobom, svima i svime u sebi i oko sebe.

🥕 Zdravo i osvješteno se hrani

Kuhajte Kitcherii, pijte čaj od đumbira, jedite cjelovito, organsko, zdravo. Uživajte u zdravoj hrani koju si sami pripravljate. Ayurveda drži da je zdrava prehrana temelj zdravlja. Smanjili smo dostavu hrane, kuhamo sebi doma. Osjetite li i vidite li ljepotu, zdravlje i vitalnu životnu energiju u ovoj promjeni? Osjetite li sada kako je kuhanje doma za sebe i svoje ukućane važno, od vitalnog značenja za zdravlje?

Uvedi ayurvedske rituale u svoju svakodnevicu

Konačno imamo više vremena za dnevnu rutinu. Vježbajmo doma jogu, sada su osobito bitne pranayame / vježbe disanja koje osiguravaju zdravlje dišnih puteva, potpuni protok daha i prane kroz cijeli organizam. Izuzetno je važno da sluznica nije isušena jer takva pogoduje širenju virusa. U ovom trenutku to je posebno važno! Ayurveda već tisućama godina ističe važnost njegovanja nosnica i sluznice Neti posudicom i Nasya uljem, za sve koji žive Ayurvedu to je važan dio svakodnevne rutine. Ako još niste, sada je pravo vrijeme da Nasya ulje uključite u svoju svakodnevnicu 👉 Više o Nasya ayurvedskoj njezi sinusa OVDJE.  Ukoliko želite ostvariti potpunu, cjelovitu njegu sinusa, birajte paket za njegu sinusa i dišnih puteva i ostvarit ćete popust, više informacije i narudžba OVDJE.

Pogledaj iznutra

Dobili smo priliku svi pogledati iznutra. U sebe i oko sebe. Pogledati iz svojih domova, iznutra prema van. Previše smo bili vani, premalo smo imali vremena za sebe i svoj dom. Dobili smo priliku pogledati iz srca a ne iz uma, jer um je vrlo ograničen. Prihvatimo to kao blagoslov. I nastavimo dalje ići vođeni srcem. Ka sebi. I obećajmo si da se više nikada nećemo dati udaljiti od sebe.

🌿 Jačaj organizam dodacima prehrani

Ayurveda već tisućama godina svjedoči da je snažan imunitet presudan za obranu organizma od virusa i ostalih patogena. Mi u AyuGardenu kreirali smo posebnu ponudu ayurvedskih biljaka i pripravaka za njegu dišnih puteva i pluća (OVDJE), te za podizanje imuniteta. Vjerujemo da će Vam biti korisni, u ovoj situaciji maksimalno moguće snizili smo cijenu ovih biljaka. Pogledajte ovdje najdragocjenije ayurvedske biljke za imunitet i vitalnost: 

💚 *** KALMEGH Premium *** 💚

Kalmegh je nova biljka u AyuGarden ponudi, snažno doprinosi jačanju imuniteta. Stoga se u Ayurvedskoj medicini osobito preporučuje kod akutnih i kroničnih infekcija, kod gripe, infekcija gornjih dišnih puteva, grlobolje, parazita u crijevima, te kod urinarnih infekcija. U Ayurvedskim klinikama najčešće se koristi kod prehlade, viroze i gripe, visoke temperature, kašlja, upale sinusa… Više informacija i narudžba OVDJE.

💚 *** TULSI Premium *** 💚

Ako me pitate da želite samo jednu biljku uvesti u svakodnevicu sada, preporučila bih Tulsi Premium: jača imunitet, osigurava zdravo disanje i zdravlje dišnih puteva, odnosno zdrav protok prane kroz cijeli organizam. Prabahv je za pluća, što znači da je kroz tisuće godina ayurvedske medicine dokazano njegovo izuzetno blagotvorno djelovanje na pluća. Ayurveda potvrđuje kako djeluje na umirivanje Uma, Duha i Tijela, te potiče spiritualnu svijesnost. Više o Tulsiju možete pročitati i naručiti ga OVDJE.

💚 *** GUDUCHI Premium *** 💚

Guduchi je snažan nutritivni tonik, u drevnim ayurvedskim spisima nazivaju ga Amrita ili Božanski nektar. Osnažuje i obnavlja cijelo tijelo, istovremeno ga čisti i detoksificira. Osnažuje tkiva, imunitet, te umirujući um doprinosi jačanju vitalnosti organizma. Više o Guduchiju možete pročitati i kupiti OVDJE.

💚 *** AMLA Premium *** 💚
Amla, ili Amalaki u doslovnom prijevodu sa sanskrta znači – “Ultimativni lijek za sve”. Kad želimo ojačati imunitet, dobro je da nam je Amla pri ruci. Više o Amli možete pročitati i kupiti OVDJE.

💚 *** MORINGA Premium *** 💚

Moringa Premium prepuna je nutrijenata, odnosno hranjivih tvari potrebnih ljudskom organizmu. Podiže imunitet, a istovremeno čisti jetru, krv i cijelo tijelo od toksina i parazita. Više o Moringi možete pročitati i kupiti OVDJE.

💚 *** ASHWAGANDHA Premium *** 💚

Ashwagandha je jedna od najcjenjenijih ayurvedskih ljekovitih biljaka, potvrđeno je njezino blagotvorno djelovanje na cijeli organizam. Najpopularniji je tonik za jačanje cjelokupnog organizma. Više o Ashwagandhi možete pročitati i kupiti OVDJE.

💚 *** SHILAJIT Premium *** 💚

Tisućama godina u Ayurvedi se Shilajit koristi jer snažno doprinosi energiziranju cijelog tijela, ispunjavajući ga energijom do nevjerojatnih razina! U drevnoj Ayurvedi smatra se najboljim unositeljem energije i nutrijenata u ljudsko tijelo: potiče dotok kisika u stanice, te tako pomlađuje Um, Duh i Tijelo. Više o Shilajitu možete pročitati i kupiti ga OVDJE. 

Čineći dobro sebi, činim dobro svima.
Šireći Svjetlo, poništavam strah.

U Miru i Zdravlju
Tanja Kraljić Strgačić,
certificirana ayurvedska terapeutkinja
///
///

Ukoliko želiš kupiti nekoliko biljaka za imunitet, odaberi paket proizvoda i ostvarit ćeš značajan popust

 

KALMEGH možeš naručiti, i više o ovoj izuzetno moćnoj biljci za podizanje imuniteta možeš pročitati OVDJE.
///
///

Dostavljamo po cijeloj Hrvatskoj GLS dostavnom službom, rok isporuke 1-3 radna dana. Besplatna dostava za narudžbe iznad 299kn, za manje narudžbe dostava 25-30kn.

Ako želiš kvalitetu, biraj AyuGarden.

www.AyuGarden.com
Ayurvedska biljna ljekarna

Dodatne informacije

Pakiranje

Paket OPTIMUM, Paket PREMIUM, Paket SUPERIOR

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Paketi biljaka za imunitet”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi