Na zalihi

Paketi za ublažavanje celulita

39,82  (300,02 kn)

Obriši

Opis

Rješavanju celulita potrebno je pristupiti i kroz njegu površine kože i poticanje njezine cirkulacije, no i kroz kompletno čišćenje organizma. Ayurveda nudi potpuno prirodne načine čišćenja i eliminacije štetnih tvari iz organizma, kako bi se potaknulo prirodno rješavanje viška tekućine, masnoća… Donosimo vam pakete preparata za ublažavanje celulita, koji će i izvana i iznutra djelovati na nakupljene masnoće:

? PAKET PREMIUM

  • Peeling protiv celulita, 150 ml
  • Ulje protiv celulita, 100 ml
  • AyuSlim kapsule, 200 kom

? PAKET OPTIMUM

  • Peeling protiv celulita, 150 ml
  • Ulje protiv celulita, 100 ml

? PEELING PROTIV CELULITA

AyuGarden Peeling za ublažavanje celulita osmišljen je na bazi Gotu Kola ulja (uljni macerat centele). U bazno ulje Gotu Kole (uljni macerat centele) dodali smo eterična ulja cedra atlaskog, limunskog eukaliptusa, čempresa, niaulia kt. cineol i ružmarin kt. cineol, dok abrazivni efekt blagog peelinga postižemo s granulama kukuruzne krupice.

Više o peelingu protiv celulita saznajte OVDJE.

? ULJE PROTIV CELULITA
AyuGarden ulje za ublažavanje celulita osmišljeno je na bazi Gotu Kola ulja (uljni macerat centele). U bazno ulje Gotu Kole (uljni macerat centele) dodali smo eterična ulja cedra atlaskog, limunskog eukaliptusa, čempresa, niaulia kt. cineol i ružmarin kt. cineol. Ulje Gotu Kole (Macerat centele) ponajbolje je bazno ulje u tretiranju celulita. Gotu Kola (Centela) djeluje duboko na tkiva i fibroblaste, odličan je venotonik i limfotonik, a sva ta svojstva prijeko su potrebna u ublažavanju celulita.

Više o ulju protiv celulita saznajte OVDJE.

Eterično ulje cedra atlaskog (Cedrus atlantica) snažan je limfotonik i diuretik, potiče protočnost limfe i eliminaciju suvišne vode, odnosno viška tekućine iz organizma, potiče rad urinarnog trakta – odnosno rad bubrega i zlučivanje mokraće i toksina.

Eterično ulje limunskog eukaliptusa (Eucalyptus citriodora) djeluje protuupalno, te na razgradnju potkožnog masnog tkiva.

Eterična ulja niauli kt. cineol (Melaleuca quinquenervia), ružmarin kt. cineol (Rosmarinus officinalis) i čempres (Cupressus sempervirens) potiču arterijsku i vensku cirkulaciju.

Za podršku ulju i peelingu protiv celulita, preporučujemo potaknuti i eliminaciju vode iznutra. To ćete ponajbolje učiniti s AyuSlim kapsulama.

Način primjene: Kružnim pokretima umasiravati na područja s celulitom, idealno 2-3 x dnevno, po 10tak minuta. Može i manje i kraće, no za najbolje rezultate pratite ovdje navedene upute. Pijte puno vode i puno se krećite!

? AYUSLIM KAPSULE

AyuSlim kapsule potiču eliminaciju zadržane vode iz organizma, zdrav protok limfe, eliminaciju toksina iz tkiva, organa i stanica, te na taj način oslobađaju organizam od viška balasta. Ove kapsule na potpuno prirodan način potiču gubitak viška tjelesne težine, te vraćanje probavnih vatri, odnosno metabolizma u ravnotežu. AyuSlim kapsule snažno doprinose eliminaciji toksina duboko ukorijenjenih u organizmu, te također eliminaciji vode koja se zadržava u tijelu… Prema ayurvedi, toksini u tijelu i slabe probavne vatre jedan su od najvećih i najčešćih uzroka debljine i bolesti. AyuSlim kapsule upravo djeluju na eliminaciju duboko ukorjenjenih toksina i vode iz tijela, te na vraćanje u ravnotežu probavnih vatri.

Više o AyuSlim kapsulama saznajte OVDJE.

Pakiranje: Peeling 150ml, Ulje 100ml, AyuSlim 200 kapsula

U izradi AyuGarden kozmetičkih preparata koristimo isključivo i samo sastojke organskog podrijetla, te potpuno prirodna, čista eterična ulja Oshadi, Pranarom, Florihana i Floracopeia.

www.AyuGarden.com
Ayurvedska biljna ljekarna i kozmetika
Potpuno prirodna. Potpuno svježa.

Organska kozmetika vrhunskih sastojaka.

AyuGarden preparate šaljemo GLS dostavnom službom. Isporuka u roku 1-3 radna dana od narudžbe. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 49 Eura, dok za manje narudžbe dostava iznosi 25-30kn.

Dodatne informacije

Opcije

Peeling i ulje za ublažavanje celulita, Peeling + Ulje + AyuSlim kapsule, Peeling + Ulje + Triphala Guggulu kapsule

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Paketi za ublažavanje celulita”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi