Na zalihi

Kadulja muškatna eterično ulje BIO 5g Florihana

16,89 

Opis

KOD IZOSTANKA I NEREDOVITE MENSTRUACIJE, U MENOPAUZI, ZA NJEGU KOŽE, KOD KOLESTEROLA

Kadulja muškatna ima antibakterijsko djelovanje; estrogenomimetik – djeluje slično estrogenu;  snizuje kolesterol, stimulirajuće djelovanje na središnji živcani sustavKadulja muškatna ima antibakterijsko djelovanje; estrogenomimetik – djeluje slično estrogenu;  snizuje kolesterol, stimulirajuće djelovanje na središnji živcani sustav

Količina: 5 g

Iz obitelji lamiacea, muškatna kadulja cijenjena je u kuhanju i industriji parfema, a da ne spominjemo njezine spazmolitično i hormonsko regulirajuće djelovanje.

Eterično ulje muškatne kadulje izvrstan je izbor kod bolnih menstruacija, PMS-a, izostanka menstruacije i problema perimenopauze, kod valunga. Ublažava menstrualne grčeve zbog spazmolitičkog djelovanja.
Dejule na živčani sustav tako što podiže raspoloženje, anksiolitik, sedativ (strah, stres, napetost), afrodizijak (impotencija, frigidnost). Ima jak euforičan učinak.

U kozmetici se koristi za njegu masne kože i kose, protiv opadanja kose i prhuti, a također i regenerira kožu pa se preporuča u antiage kozmetici.

Zbog svoje ugodne i vrlo kompleksne srednje note, s cvjetnim, biljnim, zemljanim tonovima često se koristi u industriji parfema.

Nije zgoreg znati da pomaže zapamtiti snove. Eterično ulje je koje uzemljuje, ali djeluje vrlo lagano.

Organsko eterično ulje muškatne kadulje (Salvia sclareacertificirano je organsko, 100% čisto i prirodno. Dobiva se destilacijom vodenom parom cvjetnih vrhova. Ova biljka se uzgaja u Francuskoj.

Ovo organsko eterično ulje je HEBBD ulje (botanički i biokemijski definirano eterično ulje). Ovaj proizvod je klasificiran u Francuskoj kao prirodna aroma.

Kadulja muškatna BIO, organsko eterično ulje muškatne kadulje – FLORIHANA

Botanički naziv: Salvia sclarea

Djelovanje: antibakterijsko djelovanje; estrogenomimetik – djeluje slično estrogenu;  snizuje kolesterol, stimulirajuće djelovanje na središnji živcani sustav

Način uzgoja: organski uzgoj

Način dobivanja: destilacija vodenom parom

Dio biljke: biljka u cvatu

Zemlja porijekla: Francuska;

 

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi