Akcija!
Na zalihi

AyuGarden Prirodni sapuni ČAKRE

60,00 kn (8,00 €) 55,00 kn (7,33 €)

Obriši
Najniža cijena: N/A

Opis

Nešto potpuno inovativno iz AyuGarden laboratorija – AyuGarden Prirodni sapuni ČAKRE. Poseban dizajn i energetski zapis sapuna kakve do sada niste vidjeli… Osim baznih ulja, svaki sapun u sebi sadrži prahove i ekstrakte ayurvedskih biljaka za odgovarajuću čakru, te čista eterična ulja.

Prema drevnoj vedskoj filozofiji čakre su energetski vrtlozi u tijelu koji nas energetski povezuju sa cijelim univerzumom. U ljudskom tijelu je sedam glavnih čakri, smještene su od donjeg dijela trupa do vrha glave. Svaka čakra ima svoju boju a boje i redoslijed boja čakri jednak je duginim bojama.

Čakre je važno čistiti, kako na energetskoj, tako i na svim drugim razinama. AyuGarden kolekcija sapuna i rollera ČAKRE namjenjena je za svjesno čišćenje na fizičkoj razini, a svakako je preporuka istovremeno s fizičkom, čistiti i mentalnu razinu (svjesnim usmjeravanjem pažnje na kvalitete određene čakre i održavanjem njihove čistoće) te energetsku razinu postojanja (meditacijom i mantrama). Preporučujemo koristiti sapune i rollere uz afirmacije za svaku čakru.

Volumen: Sapuni 100gr, Rolleri 10ml

?  Rollere 7 čakri možete vidjeti i naručiti OVDJE.

Prilikom kupnje u napomene svakako navedite koje sapune želite.

Svi sapuni ručno su izrađeni u malim serijama, te se svaki može malo razlikovati u težini i izgledu od prikazane fotografije.

1. MULADHARA / Korjenska

Smještena je pri dnu kralješnice. Važna je za uzemljenje. A dobro uzemljenje je iznimno važno za naše postojanje na Zemlji. Muladhara pokreće tri primarna poriva: za hranom, pićem, seksom i samoodržanjem.

?  Afirmacija za Korjensku čakru: “Povezan/a sam sa Zemljom. Snažna sam i stabilna.”

?  Muladhara sapun sadrži Ashwagandhu i eterična ulja Cedra i Eukaliptusa.

Sastav sapuna: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Ricinoleate, Cedrus atlantica, Eukaliptus globulus, Syzygium aromaticum, Ashwaganda powder, Kaolin, Cacao, CI77891, Sodium Avocadate, CI77491, linalool, limonene, eugenol

?  Uz Sapun/e, možete naručiti i mirisne Rollere 7 čakri OVDJE.

2. SVADHISTHANA / Sakralna

Smještena na području pelvisa, zdjelice i spolnih organa, upravlja elementom vode – tekućinama u tijelu, važna je za kreativnost, seksualnu energiju, emocije i nesvjesno. Energetska funkcija Druge čakre je da nam pomogne regulirati svoje osjećaje i želje, kako bi mi upravljali njima a ne oni nama.

?  Afirmacija za Sakralnu čakru: “Ja sam kreativno biće s neograničenim potencijalom.”

? Svadhisthana sapun sadrži Shatavari prah i eterična ulja Cedra i Slatke Naranče

Sastav sapuna: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Ricinoleate, Citrus sinensis, Cedrus atlantica, Shatavari powder, Kaolin, CI77891, Sodium Avocadate, CI77491, CI77492, limonene, linalool, citral

?  Uz Sapun/e, možete naručiti i mirisne Rollere 7 čakri OVDJE.

3. MANIPURA / Solarni pleksus

Nalazi se u predjelu pupka. Manipura ima snažnu unutarnju vatru (agni) i pomaže nam da probavimo ne samo hranu, nego i životna iskustva. Energetski, funkcija Manipure je optimizirati našu osobnu snagu kako bismo mogli snažno i odlučno ploviti svojim Životom. Manipura nam daje povjerenje u vlastitu snagu, kako bismo mogli otpustiti sve ono što nam više ne treba i ne služi.

? Afirmacija za Manipuru: “Snažna sam i sigurna u sebe. Mogu se nositi sa svime.”

? Manipura sapun sadrži Moringa prah i eterično ulje Citronele

Sastav sapuna: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Ricinoleate, Cymbopogon winterianus, Moringa powder, Kaolin, CI77891, Sodium Avocadate, CI77492, CI7707, geraniol, citronellol, limonene, eugenol, linalool, citral

?  Uz Sapun/e, možete naručiti i mirisne Rollere 7 čakri OVDJE.

4. ANAHATA / Srčana

Smještena je u predjelu Srca. Ayurveda kaže da tu obitava OJAS, tih nekoliko kapi eliksira Života. Na duhovnoj razini, smatra se da je to dom višeg/beskonačnog, vječnog i neuništivog ja. Anahata je povezana sa zračnim elementom i s emocionalnim kvalitetama poput mira, ljubavi i otvorenosti. Anahata nas energetski otvara bezuvjetnoj ljubavi.

? Afirmacija za Srčanu čakru: “Daj Ljubav da bi primila Ljubav. Budi Ljubav.”

? Anahata sapun sadrži Arjuna prah i eterična ulja Palmarosa i Čempres

Sastav sapuna: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Ricinoleate, Cymbopogon martinii, Cupressus sempervirens, Arjuna powder, Kaolin,  CI77891, Sodium Avocadate, CI77491, CI77492, CI77007, limonene, linalool, geraniol, citral, farnesol

?  Uz Sapun/e, možete naručiti i mirisne Rollere 7 čakri OVDJE.

5. VISHUDDHA / Grlena

Nalazi se u predjelu vrata. Grlena čakra povezana je s elementom Etera, odnosno s Svemirom i Akašom. Zadužena je za govorenje Istine. Energetska funkcija Grlene čakre jest da nam pomogne pronaći vlastiti, autentični izričaj.

? Afirmacija za Grlenu čakru: “Govorim svoju Istinu. Živim svoju Istinu.”

? Anahata sapun sadrži Tulsi prah i eterično ulje Eukaliptus globulus

Sastav sapuna: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Ricinoleate, Eukaliptus globulus, Tulsi powder, Kaolin, CI77891, Sodium Avocadate, CI77007, CI77492, limonene

?  Uz Sapun/e, možete naručiti i mirisne Rollere 7 čakri OVDJE.

6. AJNA / Treće oko

Smještena je između obrva. Smatra se sjedištem uma, svjesne i nesvjesne inteligencije. Nije povezana niti s jednim elementom, Ajna je onkraj fizičkog. Centar je intuicije, vizije, predviđanja i dubokog unutarnjeg znanja. Energetska funkcija Ajne jest da nam pomogne da spoznamo sebe: emocionalno, mentalno i duhovno.

? Afirmacija za Ajnu: “Otvorena sam, intuitivna i samosvjesna.”

? Ajna sapun sadrži prah Pasiflore i ShankPushpi, te eterično ulje Bosiljka

Sastav sapuna: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Ricinoleate, Ocimum basilicum var. bazilika, Pasiflora powder, Kaolin, Cacao, CI77891, Sodium Avocadate, CI77007, CI77491, linalool, citral

?  Uz Sapun/e, možete naručiti i mirisne Rollere 7 čakri OVDJE.

7. SAHASRARA / Krunska

Nalazi se na vrhu glave. Predstavlja ulaz u čistu svijest. Sahasrara služi za povezivanje s Božanskom energijom, povezana je s jastvom, najvišim dijelom nas. Sahasrara nam pomaže da idemo u smjeru prosvjetljenja, da u sebi pronađemo osjećaj i put povezanosti sa svime.

 

Dodatne informacije

Opcije

3 sapuna Čakre (po izboru), 5 sapuna Čakre (po izboru), 7 sapuna Čakre (po izboru), AJNA / Treće oko, ANAHATA / Srčana, MANIPURA / Solarni pleksus, MULADHARA / Korjenska, SAHASRARA / Krunska, SVADHISTHANA / Sakralna, VISHUDDHA / Grlena

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AyuGarden Prirodni sapuni ČAKRE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najprodavaniji

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi