Pronađite Ayurvedsku biljku za sebePročitajte i odaberite Ayurvedsku biljku za sebe budući da sada nudimo 11 novih, vrhunskih Ayurvedskih biljaka u prahu i kapsulama, sa svim eko certifikatima!


TRIPHALA Premium

Za čišćenje, detox organizma i bolju probavu. U drevnim Vedama piše da ćemo se, ako konzumiramo Triphalu godinu dana, riješiti svih bolesti.

Više o Triphali Premium pročitajte ovdje...

 

SHATAVARI Premium

Ovo je najvažnija ayurvedska biljka za žene. Balansira hormone, liječi probleme maternice, jajnika i ženskog reproduktivnog sustava u cijelosti. Potiče plodnost i libido, djeluje kao afrodizijak.

Više o Shatavari Premiumu pročitajte ovdje...

 

BRAHMI Premium

Prirodni antidepresiv, opušta i smiruje um. Djeluje antistresno, potiče koncentraciju, ublažava rastrešenost, preokupiranost, ljutnju i sve nervne probleme.

Više o Brahmi Premiumu pročitajte ovdje...

 

ASHWAGANDHA Premium

Ashwagandha je jedna od najcjenjenijih ayurvedskih ljekovitih biljaka, koja djeluje na cijeli organizam. Smiruje emocije, opušta tijelo i um, stoga je vrlo učinkovita kod rješavanja problema s nesanicom

Više o Ashwagandha Premiumu pročitajte ovdje...

 

GUGGULU Premium

Guggulu sprječava širenje metastaza u tijelu, koristi se u ublažavanju te liječenju raka. Snažno djeluje na smanjuje kolesterola i liječi artritis te tumore, miome, ciste...

Više o Guggulu Premiumu pročitajte ovdje...

 

TRIKATU Premium

Potiče uklanjanje viška masti iz tijela, smanjivanje kolesterola i čišćenje toksina. Pokazao se i vrlo korisnim u poticanju rada štitnjače, te se preporučuje uzimati kod hipotireoze. Prevenira nastanak alergijskih reakcija poput peludnih alergija, urtikarije…

Više o Trikatu Premiumu pročitajte ovdje...

 

TULSI Premium

Potiče spiritualnu svjesnost i bistrinu te lakoću i čistoću tijela. Pojačava pranu, vitalnu životnu energiju. Ublažava temperaturu, kašalj i viroze te čisti pluća od sluzi. Ublažava astmu, bronhitis i alergije.

Više o Tulsi Premiumu pročitajte ovdje...

 

ARJUNA Premium

Pomaže kod svih bolesti srca i problema sa srcem, jača srce kako na fizičkoj, tako i na emotivnoj razini – liječi bolesno, ali i slomljeno srce. Korisna je u liječenju srčane aritmije, visokog krvnog tlaka, angine te začepljenja krvnih žila oko srca. Snižava kolesterol i trigliceride.

Više o Arjuna Premiumu pročitajte ovdje...

 

AMLA Premium

U doslovnom prijevodu sa sanskrta znači – “Ultimativni lijek za sve”. Sastavni je dio Triphale, a sadrži 20 puta više vitamina C od naranče.  Preporučuje se koristiti tijekom kemoterapije i radioterapije, jer štiti zdrave stanice od zagađenja. Čisti jetru, krv, liječi anemiju i poboljšava krvnu sliku.

Više o Amla Premiumu pročitajte ovdje...

 

GOTU KOLA Premium

Jača koncentraciju, inteligenciju, memoriju, fokus i pažnju. Korisna je u ublažavanju Alzheimerove bolesti, hiperaktivnosti, autizma, senilnosti, demencije, moždanog udara. Ublažavajući stres, produljuje Život.

Više o Gotu Kola Premiumu pročitajte ovdje...

 

KURKUMA Premium

Kurkuma u Ayurvedi zlata vrijedi. Kurkuma je najljekovitiji začin na svijetu. Čisti toksine iz tijela na svim razinama.

Više o Kurkuma Premiumu pročitajte ovdje...

 

Sve naše biljke rastu u organskom, biodinamičkom uzgoju.
Sve biljke u našoj ponudi testirane su na teške metale, i ne sadrže ih!

Imamo SVE EKO CERTIFIKATE za ayurvedske biljke koje prodajemo,
i na taj način jamčimo vrhunsku kvalitetu i nudimo Vam samo najbolje od najboljeg.

AyuGarden biljke preporučuje i na sva pitanja o upotrebi, načinu korištenja, doziranju i djelovanju odgovara
Tanja Kraljić Strgačić, dipl. Ayurvedska terapeutkinja.