Njega kose

Želite li bojati kosu potpuno prirodnim biljkama za bojenje kose ili Vam je potrebna dubinska njega kose, na pravom ste mjestu. U AyuGarden ayurvedskom centru možete dogovoriti termin za individualno savjetovanje i saznati sve što Vas zanima vezano uz prirodno bojanje kose i njegu vlasišta, prilagođeno baš Vama i Vašoj kosi.

Ako bojanje kose želite prepustiti rukama stručnjaka, u ugodnom i opuštajućem okruženju, kod nas ste uvijek dobrodošli.

Također, pozivamo Vas i na naše radionice za bojenje i njegu kose gdje ćete dobiti mnoštvo korisnih, praktičnih savjeta. Tu ćete, pod stručnim vodstvom, osmisliti mješavinu boje za sebe, upoznati se sa postupcima mješavina za bojenje, maski za kosu…

KONZULTACIJE

Uključuju individualno savjetovanje 30 minuta + 200 grama biljaka za bojenje kose, umješane točno za Vašu željenu nijansu

Na individualnim konzultacijama ćete dobiti točan omjer biljaka za bojanje svoje kose u željenu nijansu te 200 grama biljaka koje ćemo pred Vama pripremiti, točno za Vašu željenu nijansu. Na taj način ćete dobiti svoj individualni „start paket“ za bojenje kose, a ujedno ćete se na licu mjesta uvjeriti u postupak pripreme biljaka za sva sljedeća bojenja kod kuće.

Ukoliko imate problema s kosom i vlasištem ili jednostavno želite njegovati kosu na potpuno prirodan način, na konzultacijama ćete saznati koje su biljke i preparati najbolji upravo za njegu Vaše kose i vlasišta.

Za dogovor oko termina kontaktirajte na: mirela@ayugarden.com

BOJENJE KOSE

Uključuje pripremu i nanošenje biljaka za bojenje kose

Želite li svoje bojanje kose u potpunosti prepustiti stručnim rukama, u AyuGarden ayurvedskom centru nudimo i uslugu bojenja kose. Usluga uključuje početne konzultacije mailom oko željene nijanse, unaprijed pripremljenu smjesu biljaka za bojenje kose te sam proces nanošenja biljaka na kosu, u opuštajućem okruženju našega centra.

Za sve detalje oko termina i cijene kontaktirajte na: mirela@ayugarden.com

RADIONICE

Na radionicama za bojenje i njegu kose donosimo Vam pregršt korisnih informacija o tome kako bojati kosu AyuGarden biljkama za bojenje kose te pripremu smjese na licu mjesta, kako njegovati kosu ljekovitim biljkama, pripremu maski za njegu kose, bojanje kose i još mnoštvo zaminljivosti.

Radionice vodimo u manjim grupama, 4-6 plaznica, pristup je vrlo individualan.

Želite li se prijaviti na radionice I SAZNATI SLJEDEĆE TERMINE, prijavu pošaljite na mail: mirela@ayugarden.com