Kako zapravo izgledaju konzultacije

Dragi svi,

Dobrodošli u Svijet Ayurvede ~

Ayurveda, doslovno prevedeno s Sanskrita znači “Znanje o Životu”. To je prirodna medicina, mnogi kažu čak najstarija medicina na svijetu. Datira unazad 5.000 godina i dolazi s područja Indije. Kažu da je bila baza čak i za klasičnu medicinu… Nešto što traje 5.000 godina, sigurno vrijedi.

Primjenjujući ayurvedsko znanje u svakodnevnom životu, balansiramo Um, Duh i Tijelo, živimo život u skladu s prirodom u sebi i oko sebe, te kreiramo uvjete za ostvarivanje svog punog potencijala.

Ayurveda nas podučava kako na prirodan način ostvariti harmoničan, sretan i balansiran Život. Svatko to može, Ayurveda drži da je to prirodan put i pravo svakog čovjeka.

Ayurvedom se ljudi uspješno liječe i održavaju zdravima već tisućama godina.

Njegujući preventivni pristup, Ayurveda donosi savjete kako svoje Tijelo, Dušu i Um vratiti u stanje potpune ravnoteže. Uči nas prepoznati prve znakove neravnoteže u tijelu i kako reagirati na vrijeme, da ne dođe do bolesti.

Također, donosi savjete kako, na prirodan način, izliječiti, ili barem ublažiti svaku bolest. Za razliku od klasične medicine koja obično tretira površinske simptome bolesti (kašalj, sluz, bol, virozu, temperaturu, glavobolju…), kroz Ayurvedu poniremo duboko u uzrok bolesti. Razlika Ayurvede i svih drugih prisupa liječenju jest što Ayurveda osobi pristupa individualno, često se dogodi da, primjerice, dva čovjeka s istom bolesti tretira potpuno različito.

Ayurveda je najcjelovitiji i najprecizniji sustav prirodne medicine na svijetu. Ona je jedan od rijetkih sustava medicine koji istovremeno tretira Um, Duh i Tijelo. Jer, samo tako u potpunosti možemo otkloniti neravnotežu, odnosno bolest i njezin uzrok. Kad otklonimo uzrok, bolest se više ne ponavlja.

Ayurveda nudi prirodne tretmane, i podučava osobu kako da sama stvori idealne uvjete za SAMOizlječenje.

 

Kako zapravo izgledaju konzultacije…

Osnovne Konzultacije

Na temelju zdravstvene povijesti, razgovora, pitanja i odgovora, te mnogih drugih ayurvedskih tehnika, dobivam kompletnu sliku osobe koja mi je ukazala povjerenje. To mi omogućuje da vrlo precizno odredim prirodno stanje organizma koje je osobi dano u trenutku začeća – urođeno stanje organizma u balansu (Prakruti) i trenutnu neravnotežu (Vikruti). Odredivši Prakruti i Vikruti, kreiram individualni plan vraćanja organizma u ravnotežu, jedinstven i različit za svaku osobu, koji će organizam iz stanja neravnoteže (Vikruti) vratiti u urođeno stanje potpune ravnoteže (Prakruti).

Konzultacije traju 45 minuta do sat vremena.

Nakon ovog susreta dobivate detaljan plan prehrane usklađen prema Vašim došama (dobit ćete detaljnu listu svih namirnica po kategorijama, te podkategorije – koja je hrana odlična za Vas, koja je dobra u umjerenim količinama, a koju biste trebali izbjegavati). Osim plana prehrane, dobit ćete i druge upute za povratak Vašeg bića u potpunu ravnotežu.

Za povratak u ravnotežu potrebna je volja, posvećenost i vrijeme. Bez Vaše odluke da si sami pomognete, niti ja niti itko drugi, ne možemo Vam pomoći. Doduše čak i možemo, ali kratkoročno. No, samo kratkoročno zataškavanje problema nije nam cilj. Stoga, na konzultacije dođite kada ste spremni, uz moju podršku, uložiti vlastiti trud, vrijeme i energiju u svoj napredak, boljitak i blagostanje.

Idemo korak po korak, jer dugotrajne, kvalitetne promjene u pravilu ne nastaju naglo. Prve rezultate osjetit ćete odmah, a za daljnje temeljito balansiranje organizma nekome treba više, nekome manje. Jer, svi smo posebni. Drukčiji. Ne zaboravite, za ovaj je proces potrebno vrijeme. Vjerujte, svaki ulog u sebe na kraju se višestruko isplati.

Kontrolne konzultacije

Prve rezultate primjetit ćete već nekoliko dana nakon primjene ayurvedskih načela u vašem životu. Za kompletnu obnovu organizma obično je potrebno 6-12 mjeseci. U tom periodu, a i kasnije, klijenti obično nastave dolaziti na konzultacije, u početku češće (svakih nekoliko tjedana) poslije rjeđe (jednom mjesečno ili kod promjene godišnjih doba). Na ovim konzultacijama razgovaramo o postignutim ciljevima i dogovaramo nove korake.

Kontrolne konzultacije obično traju 30-45 min.

___

Cijene konzultacija:

Osnovne konzultacije 

Cijena = 480kn.

Kontrolne konzultacije

Cijena = 390kn

Popusti:

Ukoliko želite dugoročno primjenjivati Ayurvedu u svakodnevnom životu, mudro je doći na konzultacije barem nekoliko puta godišnje. Jer, poželjno je raditi prilagodbe prema mjenama u prirodi i godišnjim dobima, kako napredujete – potrebno je raditi male izmjene u prehrani, proljetni individualno vođeni detox svima je dobro došao…

I zato, osiguravam popust na ciklus konzultacija*:

1) Osnovne konzultacije + 2 kontrolne = 1.050kn

2) Osnovne konzultacije + 4 kontrolne = 1.650kn


* Konzultacije je potrebno napraviti unutar 6 (1. paket) ili 12 (2. paket) mjeseci.

* Konzultacije možemo imati i putem skype/a

Slobodno se možete odlučiti i samo za Osnovne konzultacije, no iz iskustva u radu s klijentima napominjem kako samo jedne – Osnovne konzultacije uglavnom privremeno rješe problem, no dugoročno – klijent se brzo vrati na staro. Tek sustavnim radom na sebi, svaki mali korak postaje navika, i tek kroz ciklus konzultacije moguće je da uđemo u uzrok bolesti i trajno ga rješimo.

:: ISKUSTVA KLIJENATA možete pročitati ovdje ::

Konzultacije možemo održati uživo ili putem skypea.

Svoj termin možete dogovoriti i rezervirati na email: tanja@ayugarden.com

Više o meni i mom radu možete pročitati OVDJE.

Uz konzultacije, toplo preporučujem izuzetno koristan Seminar OSNOVE AYURVEDE

Koja je razlika između Ayurvede i klasične medicine, te razlika Ayurvede i ostalih prirodnih pristupa liječenju pročitajte OVDJE.

Dobrodošli na Put povratka k Sebi, na tome Putu bit ću Vam podrška kroz drevno Znanje Ayurvede

S Ljubavlju,

Tanja Kraljić Strgačić, dipl. ayurvedska terapeutkinja

California College of Ayurveda

:: ISKUSTVA KLIJENATA možete pročitati ovdje ::

Moć SAMOizlječenja je u svima nama!

Ukratko o Tanji Kraljić Strgačić

Tanja je završila trogodišnji studij Ayurvede na California College of Ayurveda, vodećem studiju Ayurvede u Americi. Učila je od najistaknutijih američkih, te indijskih liječnika i učitelja, Dr. Vasant Lada i Dr. David Frawleya, cijenjenog američkog aromaterapeuta David Crowa, te mnogih drugih darovitih učitelja. Na California College of Ayurveda stekla je zvanje Ayurveda Health Specialist, Ayurveda Educator, te Ayurveda Massage Body Therapist. Energetskim radom bavi se više od 15 godina.