Iskustva klijenata

Godinama sam imala problematičan menstrualni ciklus, dugi rasponi između dva ciklusa...pa razni drugi endokrinoloski problemi i na kraju problemi sa zatrudnjvanjem. Uglavnom ostala sam trudna :) i rodila zdravo dijete, no endokrinološki problemi s neredovitom ciklusom su ostali. Počela sam uzimati Shatavari premium, te već nakon 15 dana učinilo se kako imam zdravu pravu ovulaciju, te nakon toga vrlo brzo i normalni ciklus. I evo sad je tako već treći mjesec za redom. Što reći nego zaista Bogom dana biljka/biljke koje su sastavni dio Shatavari pripravka. Da sam bar za njega znala ranije

A. M.

 

Osjećam potrebu da i ja napišem malu priču o Shatavari i njenom djelovanju. Prilikom našeg zajedničkog zadnjeg druženja uz gong pred kraj 2016. godine, jedna od polaznica ispričala je svoju priču kako je u borbi da uspije zatrudnjeti nakon što joj je rečeno da to kod nje nije nikako moguće kao pokušaj "nemam što izgubiti" počela uzimati shatavari ...i čini mi se da je već nakon prve ture na iznenađenje svih zatrudnjela i na svijet donijela dvije prekrasne djevojčice.

Dok sam slušala njenu priču odmah sam pomislila na svoju najbolju prijateljicu koja žarko želi bebu ali na žalost nakon bezbroj pokušaja to nije i ostvarila.. i odlučila sam joj pokloniti paketić Shatavaria. Uzimala ga je redovno i gle čuda - moja prijateljica je baš danas (18.4.2017.u svojoj 39. godini ) prvi puta čula na UZV otkucaje srca svoje bebe....da, uspjela je zatrudnjeti. Mislim da ova priča treba biti ispričana.

Melita B.

 

 

Počela sam koristiti Shatavari i Triphalu prije 5 tjedana zbog zdravstvenih problema, i to sa puno povjerenja jer mi je sistem Ayurvede jednostavno jako dobro legao! Znam da je ovo proces i da mi treba minimalno 3 mjeseca "terapije" da bih dobila prve rezultate no sama činjenica da imam vjere u to čini da se već sad osjećam puno bolje. 

Sigurna sam da cu se uskoro javiti sa dobrim rezultatima! Hvala Tanji koja mi je predstavila Ayurvedu na pravi način.

Jelena L. J.

 

Neredovit ciklus je nešto s čim sam živjela godinama dok nisam počela koristiti Shatavari. Već nakon mjesec dana korištenja Shatavaria moj se ciklus regulirao te je redovit u dan. Dodatno, simptomi pms-a, napetost, bolne grudi te obilna krvarenja su stvar prošlosti.

Dobru vijest sam podijelila s prijateljicom čija je kćer, tinejdžerica imala problema s obilnim krvarenje i jako kratkim ciklusom. Nakon dva mjeseca korištenja shatavaria ciklus joj se regulirao. Stoga toplo preporučujem ovaj prozvod svim ženama.

D. M.

 

Shatavari Premium je za mene veliko otkriće. Otkako ga uzimam, toliko se dobro osjećam da to ne mogu opisati. Počela se buditi zatomljena žena u meni, dugo potisnuta zbog silnih obaveza na relaciji kuća posao. Uz Shatavari Premium mnogo se bolje osjećam. Puna sam poleta i energije. Toliko toga dobrog u meni je probudio, osjećam da djeluje jako duboko na svim razinama.

Iva P.

 

Konačno sam se iskanirala! Oduševljena sam! Puno se lakše koristi od svih kana koje sam do sada probala, lakše se nanosi, lakše se ispire, manje se potroši, ništa mi ne curi s glave. Trebalo mi je čak i manje kane nego što piše u uputama. Prezadovoljna sam. Dakle, imate stalnu klijenticu.

Gordana H.

 

Jako sam zadovoljna s Shatavari Premium. Primjetila sam da imam mirnije misli već nakon nekoliko dana korištenja. Shatavari Premium sada koristim mjesec dana i osjećam se sve bolje. Počela sam spavati noću (3 godine nisam odspavala duže od tek kojeg sata, što zbog malog djeteta, što zbog toga što mi se nespavanje uvuklo duboko u sistem). I ne samo što spavam, već nakon 3 godine i sanjam!! Shatavari Premium moj život vraća u normalu. Hvala!!! Pomažu naravno i Jatamansi i sve one uljne pomadice što kupih od vas :) 

Marijana L.

 

Nisam imala redoviti ciklus zadnjih 10 godina. Iskreno, menstruacija mi je dolazila jednom godišnje. Pijem Shatavari zadnja 3 mjeseca, i već 3 mjeseca uredno dobivam menstruaciju. Nemam riječi… Shatavari je od sada moj najvjerniji prijatelj.

Sanja J.

 

Jako sam zadovoljna s biljkama za kosu, kvalitetne su, lagano je s njima raditi. Pomiješavši Kanu i Indigo s malo Amle postigla sam prirodni ton moje smeđe kose te pokrila sijede. Osjećaj na koži je ugodan, dodavši ulje dodatno sam obogatila smjesu za koju sam osjetila da hrani moje vlasište i kosu. Vrlo kvalitetna kombinacija i odličan krajnji efekt.

Maja K.

 

Shatavari koristim posljednja tri tjedna, a njegov utjecaj osjetila sam već u prvih tjedan dana. U vrijeme kad sam ga počela konzumirati mensturacija mi je kasnila dva tjedna, osjećala sam se umorno, naduto, nervozno i imala sam česte nesanice. Kroz tjedan dana dobila sam menstruaciju, simptomi nadutosti i nervoze gotovo pa su nestali, a umor i nesanica su sve rjeđi. Bolovi koji mi se inače javljaju, najčešće u vrijeme ovulacije, ovaj ciklus su znatno slabiji. Osjećam se bistrije, odlučnije i lakše reagiram na stres, a samim time imam i više energije.

Marija Š.

 

Najčešće postavljena pitanja naših klijenata pogledajte ovdje.