AyuGarden ayurvedski centar

Ayurvedske Konzultacije

Ayurvedske konzultacije vodi Tanja Kraljić Strgačić, certificirana ayurvedska teraputkinja. Tanja je završila četverogodišnji studij Ayurvede u Americi, California College of Ayurveda. Ayurvedu i duhovne tehnike proučava i prakticira više od 20 godina, a aktivno se Ayurvedom bavi zadnjih 10 godina.

Na temelju zdravstvene povijesti, razgovora, pitanja i odgovora, te drugih ayurvedskih tehnika, dobivam kompletnu sliku osobe koja mi je ukazala povjerenje. To mi omogućuje da vrlo precizno odredim prirodno stanje organizma koje je osobi dano u trenutku začeća – urođeno stanje organizma u balansu (Prakruti) i trenutnu neravnotežu (Vikruti). Odredivši Prakruti i Vikruti, kreiram vrlo individualni plan balansiranja i liječenja organizma, jedinstven i različit za svaku osobu, koji će organizam iz stanja neravnoteže (Vikruti) vratiti u urođeno stanje potpune ravnoteže (Prakruti).

Više o konzultacijama ovdje.

 

Ayurvedski Tretmani

Ayurvedske tretmane vodi ponajbolji hrvatski ayurvedski terapeut Ivor Medved. Ivor ayurvedske tretmane radi 14 godina, a završio je edukaciju Maharishi i Sri Sri Ayurvede.

U AyuGarden Ayurvedskom Centru moguće je proći kompletan program Pancha Karme, cjelovitog ayurvedskog čišćenja i detoksifikacije organizma. Prije toga obavezne su ayurvedske konzultacije, dijagnostika i detaljno savjetovanje te skeniranje stanja organizma, kako bi se program Pancha Karme potpuno individualno prilagodio svakom klijentu i postigao potpun rezultat.

Ponuda klasičnih Ayurvedskih tretmana:

  • Abhyanga
  • Shirodara
  • Marma
  • Swedana
  • Netra tarpana
  • Wishesh
  • Udwartana
  • i mnoge druge

Više o tretmanima ovdje.

Njega kose

Želite li bojati kosu potpuno prirodnim biljkama za bojenje kose ili Vam je potrebna dubinska njega kose, na pravom ste mjestu. U AyuGarden ayurvedskom centru možete dogovoriti termin ZA INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE i saznati sve što Vas zanima vezano uz prirodno bojanje kose i njegu vlasišta, prilagođeno baš Vama I VAŠOJ KOSI.

Ako bojanje kose želite prepustiti rukama stručnjaka, u ugodnom i opuštajućem okruženju, kod nas ste uvijek dobrodošli.

Također, pozivamo Vas i na naše radionice za bojenje i njegu kose gdje ćete dobiti mnoštvo korisnih, PRAKRIČNIH savjeta. TU ĆETE, POD STRUČNIM VODSTVOM, SAMI OSMISLITI MJEŠAVINU BOJE ZA SEBE, UPOZNATI SE SA POSTUPCIMA mješavina za bojenje, maski za kosu…

Više o njezi kose ovdje.

 

Lokacija centra

AyuGarden ayurvedski centar se nalazi na adresi Trdice 48 u Zagrebu, kartu i detaljne upute za dolazak do centra možete pronaći ovdje.

Radno vrijeme je isključivo u dogovorenom terminu konzultacije / tretmana / radionice.