In Stock

Paket proizvoda za detox organizma

(1 customer review)

0,00

0,00

This product is currently out of stock and unavailable.

Description

AYUGARDEN AYURVEDSKI DETOX
Ayurvedski pristup čišćenju organizma temeljit je, cjelovit i potpun. Rezultat je lakoća tijela, jasnoća uma, povećana energija, te regularna probava, bez plinova i napuhivanja. AyuGarden ayurvedska ljekarna nudi Detox pakete ayurvedskih biljaka kojima ćete prirodnim putem osloboditi tijelo od toksina.
Paket OPTIMUM kapsule za detox organizma
 • Triphala Guggulu Premium 200 kapsula
Paket OPTIMUM prah za detox organizma
 • Triphala Premium 200 g
 • Guggulu Premium 200 g
Paket PREMIUM kapsule za detox organizma
 • Triphala Guggulu Premium 200 kapsula
 • Trikatu Premium 200 kapsula
Paket PREMIUM prah za detox organizma
 • Triphala Premium 200 g
 • Guggulu Premium 200 g
 • Trikatu Premium 200 g
Paket SUPERIOR kapsule za detox organizma
 • Triphala Guggulu Premium 200 kapsula
 • Trikatu Premium 200 kapsula
 • Guduchi 200 g
 • Čaj od tri sjemenke 150 g
Paket SUPERIOR za detox organizma
 • Triphala Guggulu Premium 200 kapsula
 • Trikatu Premium 200 g
 • Guduchi 200 g
 • Čaj od tri sjemenke 150 g

 

Paketi se sastoje od AyuGarden ayurvedskih biljaka namjenjenih čišćenju nakupljenih toksina u organizmu:

Triphala se smatra jednom od najpopularnijih ayurvedskih biljnih formula, u Ayurvedi se koristi kod brojnih tegoba, te se naziva Rasayanom – što znači da jača, čisti, regenerira i pomlađuje cijelo tijelo, održava ga vitalnim i mladim. Ako želite samo s jednom biljnom formulom balansirati cijeli organizam, ayurvedski izbor uvijek će biti Triphala. U drevnim Vedama piše kako se konzumiranjem Triphale godinu dana, čovjek može osloboditi svih bolesti.

Triphala se u Ayurvedi koristi za reguliranje probave i probavnih tegoba, a kako znamo da je prema Ayurvedi dobra probava temelj zdravlja, onda je jasno da Triphala zlata vrijedi. Osim što regulira probavu, Triphala se prema Ayurvedi koristi za smanjivanje krvnog tlaka i kolesterola, čišćenje jetre i toksina iz cijelog tijela.

 

U Ayurvedi se Guggulu koristi doslovce za “ribanje” toksina čvrsto zalijepljenih u tijelu te toksina i nakupina zaostalih po stijenkama crijeva, tkiva, zglobova, kostiju i organa, odnosno svega onog što je teško s bilo čim drugim isprati iz tijela.

Ayurveda stoljećima koristi Trikatu za uklanjanje viška masti iz tijela, smanjivanje kolesterola i čišćenje toksina iz tijela. Kroz tisuće godina drevne ayurvedske prakse pokazuje se vrlo korisnim u poticanju rada štitnjače, te se preporučuje uzimati kod hipotireoze.

Izuzetno zagrijavajuća mješavina đumbira i dvije vrste papra tradicionalno se u Ayurvedskoj medicini koristi za jačanje probavnih vatri, osobito kod Kapha doše, sagorijevanja masnog tkiva i toksina u tijelu. Smatra se da trikatu potiče metabolizam i pomaže hranjivim sastojcima/nutrijentima da stignu što dublje u tkiva. Izvanredan je za Kapha došu, a Kapha doša odgovorna je za zdravlje pluća, što uključuje reguliranje sluzi i problema s disanjem.

Guduchi je snažan nutritivni tonik, u drevnim ayurvedskim spisima nazivaju ga Amrita ili Božanski nektar. Prema tradicionalnoj Ayurvedi, osnažuje i obnavlja cijelo tijelo, istovremeno ga čisti i detoksificira.

Tradicionalna Ayurveda Čaj od tri sjemenke preporučuje za poticanje uravnoteženog rada probavnih vatri, odnosno harmoniziranje metabolizam. Smatra se da čisti tijelo od toksina i tako potiče mršavljenje.

NAČIN UPOTREBE DETOX PAKETA

Triphalu i Guggulu Premium zajedno izmiješati 50+50 grama (ostalo čuvati dobro zatvoreno u original pakiranju). Uzimati ujutro na tašte i uvečer neposredno nakon zadnjeg obroka, na način da razmutite 1/2 čajne žličice mješavine u 1/2dcl mlake vode. Ukoliko uzimate kapsule, 2 kapsule ujutro na tašte i 2 uvečer nakon zadnjeg obroka.

Trikatu Premium 1/3 – 1/2 čajne žličice praha umutiti u 1/2dcl mlake vode i ovaj napitak uzimati 3x dnevno, neposredno prije doručka, ručka i večere. Ukoliko uzimate kapsule, 1 kapsule tri puta dnevno, neposredno prije svakog obroka.

Guduchi Premium 1/2-1 žličicu Guduchi biljnog praha rastopiti u 2 dcl mlake vode i popiti ujutro sat vremena nakon doručka, te popodne između ručka i večere.

Čaj od 3 sjemenke  3 žlice čaja preliti s 1l vode i stavite da zakuha, ostaviti 10tak minuta zatim procijediti i piti tijekom dana između obroka.

Ayurveda Detox provoditi minimalno 3 tjedna, idealno 1.5 – 2 mjeseca, a ukoliko Vam odgovara, možete i produžiti.

ČISTAČ JEZIKA

Čišćenje jezika dio je svakodnevnih ayurvedskih rituala koji učinkovito uklanja toksine i bakterije kako s jezika, tako i iz cijelog organizma. Nježno stimulira unutarnje organe i probavni sustav, te potiče detox cijelog tijela. Preporučujemo ga svakako koristiti, osobito tijekom procesa detoksifikacije. Više informacija i narudžba OVDJE.

AyuGarden preparate šaljemo GLS dostavnom službom. Isporuka u roku 1-3 radna dana od narudžbe. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 299kn.

Additional information

Weight500 kg
Paket

Paket OPTIMUM (Triphala 200g + Guggulu 200g), Paket OPTIMUM kapsule (Triphala Guggulu kaps), Paket PREMIUM kapsule (Triphala Guggulu + Trikatu), Paket PREMIUM prah (Triphala + Guggulu + Trikatu), Paket SUPERIOR, Paket SUPERIOR kapsule

1 review for Paket proizvoda za detox organizma

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paket proizvoda za detox organizma”

Your email address will not be published.

AyuGarden preporuka

Najbolje ocijenjeni proizvodi