Planetarne GONG Meditacije na Otoku IŽu

Planetarne GONG Meditacije na Otoku IŽu

Drage Žene,

Veseli me da u ovim izazovnim vremenima mogu s Vama podjeliti ovaj divan događaj.

Od ovog ljeta iznova se okupljamo na Gong & Ayurveda retreatima na otoku Ižu.
Ovo ljeto vodit ću PLANETARNE GONG MEDITACIJE na Otoku IŽu.

Planetarni Gongovi Sunce i Mjesec.
I ostali drevni instrumenti.
Ispod stogodišnje masline,
u izlazak sunca,
u polju smilja,
uz more.

Planetarni, jer ćemo se spajati s Planetima. U sebi, i oko sebe. Spajat ćemo se s Majkom Zemljom, s našim iskonskim korjenima, s božanskom iskrom najdublje u sebi. Spajat ćemo se s cijelim Univerzumom. I upijati poruke.

Planetarni jer ja sviram Planetarne Gongove. Sunce. I Mjesec.

Svaka planeta nosi određenu energiju, svaka planeta za nas ima individualnu poruku. Neka je nekomu naglašena više, neka slabije. Koje su to poruke koje nam nose Planete? Kako ih harmonizirati za naše najveće dobro? Na čemu trebam raditi, a što mi je dano kao dar? Što mi je već poznato iz prošlih Života, a na čemu trebam raditi u ovome? Samo su neka od pitanja na koja ćemo nastojati dobiti odgovor, svaka za sebe individualno. Pomoći ću Vam u tome svojim znanjem jyotisha koji posvećeno i predano studiram u zadnje vrijeme.

PLANETARNE GONG MEDITACIJE NA OTOKU IŽu

Termini:

 • 27. lipanj - 4. srpanj -> još samo 2 slobodna mjesta
 • 4.-11. srpanj
 • 11.-18. srpanj
Napomena: 4.-11. srpanj održat će se i radionica Ayurvedska prirodna njega i bojenje kose. U tom terminu možete pohađati i navedenu radionicu, i Gong Meditacije. Više info OVDJE.


Cijena:

 • 250 eura po osobi za 5 dana vođene Planetarne Gong Meditacije, te 7dnevni smještaj s još jednom osobom u dvosobnom, prekrasnom apartmanu u Velom Ižu, odmah uz more.
 • 400 eura po osobi za 5 dana vođene Planetarne Gong Meditacije, te 7dnevni solo smještaj u dvosobnom, prekrasnom apartmanu u Velom Ižu, odmah uz more.
 • Ukoliko dolazite u grupi od 3-4 žene i dijelite jedan apartman, cijena je povoljnija
 • Možete, naravno, doći i s obitelji
Prijave i sva pitanja molim na mail: tanja@ayugarden.com
Broj mjesta je ograničen, prijavite se na vrijeme
 • Smještaj je u novouređenim apartmanima Villa Maria Veli Iž, u centru Velog Iža, odmah uz more. Za fotografije i opći dojam preporučujem pogledajte na bookingu ovdje - Villa Maria Veli Iž

  Možete pogledati i naš web www.villamariaiz.com , uz napomenu da je to dosta stari retro web, uživo sve izgleda puno bolje , a novije slike apartmana pogledajte na bookingu ovdje - Villa Maria Veli Iž
 • Iž je netaknuti biser jadranskog arhipelaga, s čudesnom prirodom, smješten na posebnim energetskim točkama u centru Jadrana. Pozivam Vas da ovih tjedan dana uronite duboko u sebe, spojite se s prirodom i svemirom u sebi i oko sebe. Kada to uspijemo, svijest ekspandira, spoznaje i uvidi su veliki. Duboki.

Ženski krug uz Gong meditaciju kontinuirano vodim u Zagrebu od 2014. godine. Dvorana je uvijek puna do zadnjeg mjesta. Na IŽu, ispod ove mistične drevne masline, vodila sam gong meditacije u kolovozu 2015. Tada sam bila i u visokoj trudnoći. Bilo je to jedno od mojih najdubljih meditativnih iskustava u Životu. Čarobno. Duboko. Iscjeljujuće. Mistično. 

Sve što Vas zanima možete me pitati putem maila tanja@ayugarden.com , na isti mail primam i prijave.
Ne pišem puno, jer sve vezano za Planetarne Gong Meditacije ide iz Duše Duši, i tu ne treba puno priče. Ako osjetite poziv, to je to, i informacije će doći. Sve je vođeno.


Zahvalna za ovu priliku širenja Svjetla, i Svijesti,
Šaljem Ljubav,

Tanja Kraljić Strgačić
Ayurveda ~ Planetarni Gongovi ~ Jyotish
www.AyuGarden.com

 

U Villa Maria apartmane na otoku Ižu možete doći ljetovati i u bilo kojem drugom terminu.
Primatelji ovog newslettera, te polaznici radionica i naši kupci, te klijenti
ostvaruju značajan popust u odnosu na cijene istaknute na bookingu.
Sve informacije OVDJE.
Rezervacije na mail tanja@ayugarden.com

Komentiraj

Komentari moraju biti odobreni prije nego budu objavljeni